Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως διαχειρίστηκε την αποβολή που είχε πριν χρόνια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πολλές γυναίκες τυχαίνει να αποβάλλουν και η κάθε μία το βιώνει με το δικό της τρόπο. Μια αποβολή δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, αλλά κάθε μία το ξεπερνά διαφορετικά: άλλη επιλέγει να το μοιραστεί να λάβει τη στήριξη από το φιλικό περιβάλλον, άλλη το κρατάει για τον εαυτό της.

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε πως βίωσε την αποβολή που είχε πριν από πολλά χρόνια. Με αφορμή το πρόβλημα υγείας του συζύγου της Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ (πάσχει από καρκίνο), η παρουσιάστρια του Mega αναρωτήθηκε παρέα με τους συνεργάτες της πώς το διάσημο ζευγάρι σε αυτή τη δύσκολη φάση έχει το σθένος να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσες πολλές λεπτομέρειες του προβλήματος υγείας του.


«Σε αυτή τη φάση έχεις παραπάνω δύναμη και χρόνο να δώσεις στο να το μοιραστείς όλο αυτό μέσα στο Instagram ή λες για τις στιγμές που έχω μέσα στη μέρα μου να κάτσεις με τους γιατρούς; Εδώ φεύγεις μία εβδομάδα από τη δουλειά και λες θέλω να ηρεμήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν και το συνεχίζουν αυτό στη ζωή τους; Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος… Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να σημειώνει ότι πιστεύει πως για την Κιάρα Φεράνι η ζωή και τα social media είναι ταυτόσημα.

«Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε, δε μου περνούσε από το μυαλό» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.