Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου όλη την εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε στις

Πρέπει να κάνετε το ετήσιο γυναικολογικό σας τσεκ απ, αλλά τα οικονομικά σας λειτουργούν ως τροχοπέδη; Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερείτε κάτι τόσο σημαντικό που αφορά την υγεία σας. Αν googlάρετε όλο και και θα βρείτε κάποιο οργανισμό που να προσφέρει δωρεάν αυτές τις ιατρικές εξετάσεις.

Εδώ σας έχουμε μια πρόταση για αυτή την εβδομάδα. Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ, προσφέρουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις μαστογραφίας και τεστ Παπανικολάου, στο χώρο της σταθερής μονάδας του Ιδρύματος, επί της οδού Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους στην Αθήνα.

Οι προσφερόμενες εξετάσεις, ψηφιακή μαστογραφία και τεστ Παπανικολάου, είναι ακίνδυνες, ανώδυνες και έγκυρες και προσφέρονται δωρεάν.

Από Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και Παρασκευή 1 Οκτωβρίου οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα: 2103620831-2, τις ώρες 9:30 – 15:30.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.