Διπλή ευτυχία για Όλγα Κεφαλογιάννη & Μίνωα Μάτσα: Περιμένουν δίδυμα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Διπλή ευτυχία φέρνει ο πελαργός στην Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα. Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο σύζυγος της θα γίνουν γονείς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της On Time το ζευγάρι περιμένει δίδυμα.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο Πρώτο Θέμα  μετά το χαρμόσυνο γεγονός, η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε: "Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του "Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος. Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει".


Όπως είπε  η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει πολύ στην εγκυμοσύνη:«Προσέχω πολύ τη διατροφή μου, παίρνω βιταμίνες και κάνω μόνο ειδική γυμναστική και περπάτημα. Κατά τα άλλα συνεχίζω κανονικά να ασχολούμαι με όλα τα βουλευτικά μου καθήκοντα».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στις Σπέτσες την Δευτέρα του Πάσχα (03/05/21), μετά από ενάμιση περίπου χρόνο σχέσης.

Διπλή ευτυχία για Όλγα Κεφαλογιάννη & Μίνωα Μάτσα: Περιμένουν δίδυμα