Μετά τον μυστικό γάμο έρχεται και ο "πελαργός": Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Όλγα Κεγαλογιάννη βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της! Βρήκε πριν έναν χρόνο την αγάπη στο πρόσωπο του Μίνωα Μάτσα, παντρεύτηκαν μυστικά στις Σπέτσες τη Δευτέρα του Πάσχα και οι δυο τους πλέον ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη. Αν και η ίδια μιλώντας πριν δύο χρόνια για τον αν θέλει να γίνει μητέρα, είχε απαντήσει: «Aυτό είναι κάτι που πάντα το ήθελα. Δεν μου προέκυψε. Θεωρώ ότι πια είναι αρκετά αργά γιατί είμαι 44 χρονών».


Τελικά όμως η ζωή της επιφύλαξε την μεγαλύτερη χαρά δίπλα στον αγαπημένο της σύντροφο. Η 46χρονη που πάντα μιλούσε με δέος για την μητρότητα που ως τώρα δεν είχε καταφέρει να ζήσει, σε λίγο θα κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της, όπως αποκαλύπτει το  «Πρώτο Θέμα».

Μετά τον μυστικό γάμο έρχεται και ο "πελαργός": Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη

Στη συνέντευξή της η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογείται: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία».

Και συνεχίζει: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής.  Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος».

Έπειτα, αποκάλυψε: «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η αναφορά της Όλγας Κεφαλογιάννη στις γυναίκες – πρότυπα της οικογένειάς της: «Προέρχομαι από μια δεμένη οικογένεια με πολλά παιδιά. Έχω ιδιαίτερα στενή σχέση με τη μητέρα μου, όπως είχα και με τον πατέρα μου. Η γιαγιά μου, Χρυσή Βαρδινογιάννη, η μητέρα μου, οι θείες μου αποτέλεσαν ισχυρά γυναικεία πρότυπα για εμένα. Υπήρξαν δυνατές γυναίκες που κράτησαν και κρατούν την οικογένεια ενωμένη, κάτω από τις φτερούγες τους, πυλώνες αγάπης και ισχυρών σχέσεων».

Οι λεπτομέρειες του γάμου στις Σπέτσες

Όπως είναι ήδη γνωστό, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο όμορφο νησί του Αργωσαρωνικού όπου ο Μίνωας Μάτσας διατηρεί σπίτι.

Καθώς η Όλγα Κεφαλογιάννη έχασε τον πατέρα της, ο θείος της Γιώργος Βαρδινογιάννης, τη συνόδευσε στην εκκλησία.

Μετά τον μυστικό γάμο έρχεται και ο "πελαργός": Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάνννη λόγω των απαγορεύσεων δεν κατέστη δυνατόν να είναι εκεί, έστειλαν όμως τις καλύτερες ευχές τους στο ζευγάρι.

«Ήταν μια σημαδιακή μέρα, την οποία ζήσαμε  όμορφα, μια ημέρα μετά το Πάσχα. Είχαμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους μαζί κρατώντας τις επιρροές από την κατάνυξη των ημερών που πέρασαν» δήλωσε η βουλευτής στο Πρώτο Θέμα.