Δέσποινα Βανδή: Πως ανακοίνωσε στα παιδιά της ότι έχει σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Δέσποινα Βανδή την περασμένη χρονιά άλλαξε ριζικά τη ζωή της. Χώρισε ήσυχα, ερωτεύτηκε με θόρυβο, αφού οι παπαράτσι την κυνηγούσαν για την αποκλειστική πρώτη φωτογραφία, με τον Βασίλη Μπισμπίκη, και σήμερα δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Αν και μιλά σπάνια για την προσωπική της ζωή, σήμερα προχώρησε σε μια  αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», στην οποία είπε πολλά. Ωστόσο για μια χωρισμένη μητέρα, το σημείο αιχμής, είναι πως γνωρίζεις το νέο σου σύντροφο και πως καλλιεργείς αυτή τη σχέση.


Η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως παρουσίασε τον Βασίλη Μπισμπίκη στα παιδιά της και  δεν δίστασε να μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της.

Πώς ανακοίνωσε στα παιδιά της τη νέα της σχέση

«Είπα στα παιδιά μου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν από μόνα τους να γνωρίζουν τον Βασίλη. Και εγώ εξεπλάγην, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους. Χαίρομαι πολύ για αυτό.

Είναι πολύ συγκινητικό. Τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στην μάνα τους, αλλά αυτό δεν θα έφτανε από μόνο του εάν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι» αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

Κεραυνοβόλος έρωτας με τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση.

Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε “τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”. Ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πως είναι να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά σιγά, γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη. Το έκανε με τέτοιο τρόπο πραγματικά που πια έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα ναι αυτό μου αξίζει να το ζήσω.

Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα» εξομολογήθηκε γεμάτο έρωτα η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι σπουδές της Μελίνας στην Αγγλία

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Είναι φίλη με την κόρη της; Η τραγουδίστρια απάντησε πως «δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης, θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό τον ρόλο θέλω να κρατάω. Συζητώ τα πάντα με τα παιδιά μου. Δεν είμαι φίλη με τα παιδιά μου, είμαι η μάνα τους. Δεν σου λέω καν τη λέξη μαμά, σου λέω τη λέξη μάνα. Μου τα λέει τα περισσότερα η Μελίνα. Φαντάζομαι ότι κάποια που είναι πιο προσωπικά, τα συζητά με τις φίλες της».

Η Δέσποινα Βανδή στη συνέχεια απάντησε πώς θα αντιδρούσε αν η Μελίνα της έλεγε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. «Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα θέμα. Η θεωρία είναι καλή, αλλά πραγματικά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Έχει καλή φωνή η Μελίνα και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Θα δούμε. Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν μπήκε στην εφηβεία και ένιωσε το πρώτο σκίρτημα» σημείωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)