Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Με στενοχωρεί που η σύζυγός μου δεν πρόλαβε να δει τα παιδιά μας να παντρεύονται»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Την καρδιά του άνοιξε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και τον Τάσο Ιορδανίδη και μίλησε για τα παιδιά του, τις στιγμές που έχασε από την ανατροφή τους λόγω της δουλειάς του, αλλά και για την απώλεια της συζύγου του.

Ο γνωστός αθλητικογράφος αρχικά μίλησε με... αθλητικούς όρους: «Ο μπαμπάς είναι ο προπονητής στο σπίτι και η μαμά ο τεχνικός διευθυντής».


Ο ίδιος έχει χάσει πολλές σημαντικές στιγμές από τα παιδιά του, λόγω του είδους της εργασίας του. «Έχω χάσει και γενέθλια γιατί έπεφταν πάνω σε παιχνίδια. Έχω χάσει τα 3 πρώτα γενέθλια της κόρης μου, που είναι 3 Απριλίου, γιατί ήμουν το εξωτερικό για τη μετάδοση αγώνων. Προσπαθούσα οποιαδήποτε κενή ώρα είχα, να αναπληρώνω. Ειδικά στον γιο μου, που είναι μεγαλύτερος τον έπαιρνα όλη μέρα μαζί μου, όπου κι αν πήγαινα. Με την κόρη μου μπορεί να έκανα λιγότερα πράγματα, αλλά όπου κι αν ήμουν γύριζα το μεσημέρι στο σπίτι να παίξουμε 1-2 ώρες. Με τα περίφημα κουζινικά της μου έφτιαχνε καφέ, ή να φάω. Ακόμα κι αν αυτό με καθυστερούσε το βράδυ το προτιμούσα, από το να πηγαίνω και να βρίσκω τα παιδιά να κοιμούνται. Είναι πολύ ωραίες αναμνήσεις» είπε και διηγήθηκε μια φορά που είχε πάρει τον γιο του στο mega και ο ίδιος έλεγε το δελτίο: «είχε σηκώσει το χέρι του και δεν τον είχα δει και κάποια στιγμή μου λέει ο εικονολήπτης, "κύριε Χρήστο το παιδί κάτι θέλει". Και ήθελε να πάει τουαλέτα ο κακομοίρης και περίμενε. Υπάρχει Κυριακή του Πάσχα, που είχα δουλειά και τα έχω πάρει και τα δύο στο κανάλι. Έχει τύχει να είναι η κόρη μου ή η γυναίκα μου στο νοσοκομείο κι εγώ να πάω να πρέπει να πάω μεταδώσω αγώνα».

Ο γιος του Χρ. Σωτηρακόπουλου, ο Ρόμπερτ είναι 33 ετών και επαγγελματικά είναι κοντά στον πατέρα του, αφού δουλεύει για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία (ΕΠΟ) και την ΟΥΕΦΑ και ο ρόλος του είναι να διοργανώνει αγώνες. «Είναι match manager σε μεγάλα παιχνίδια, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό».

Η κόρη του, Χριστίνα είναι 28 ετών και δουλεύει στο Γουέμπλεϊ. «Έχει το ρόλο του hospitality manager, οργανώνει τα VIP, τις σουίτες στους μεγάλους αγώνες. Μου στέλνει συνέχεια μηνύματα πότε θα έρθεις να σε φιλοξενήσω... Είναι πολύ όμορφο γιατί και τα δύο παιδιά τελικά έχουν κάποια σχέση με τα αθλητικά».

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Με στενοχωρεί που η σύζυγός μου δεν πρόλαβε να δει τα παιδιά μας να παντρεύονται»

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι φέρει βαρέως που έφυγε νωρίς η γυναίκα του: «Ήταν σκληρό. Τα παιδιά ευτυχώς ήταν μεγάλα. Είχαμε περάσει ένα αντίστοιχο “πήγε και ήρθε” 13 χρόνια πριν από τη φορά που έφυγε. Εκεί θεωρώ ότι θα ήταν σχεδόν μη διαχειρίσιμο. Τα παιδιά ήταν μεγάλα, είχαν βρει τους συντρόφους τους. Στην προηγούμενη ιστορία η κόρη μου ήταν 10 και ο γιος μου πήγαινε στο πανεπιστήμιο. Πιστεύω εκεί θα είχαμε μεγαλύτερα ταρακουνήματα».

«Έγινε φοβερή προσπάθεια από όλους μας και από εκείνη φυσικά γιατί ο οργανισμός της άντεξε, έδωσε χρόνο στον εαυτό της και σε όλους μας, να μεγαλώσουν τα παιδιά, να τα δει να τελειώνουν το πανεπιστήμιο, να τα δει να ξεκινιούν να δουλεύουν. Έχεις δώσει μεγάλο διάστημα».

«Ενώ γλίτωσε από το πολύ δύσκολο, που ήταν ένα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο έφυγε από ένα πάρα πολύ απλό πράγμα. Μια απλή αντικατάσταση ισχίου που της άφησε ένα μικρόβιο και τη στιγμή που νομίζαμε ότι είμαστε έτοιμη να βγούμε από το νοσοκομείο, σε τρεις μέρες έφυγε».

«Δεν πρόλαβε να δει τα παιδιά να παντρεύονται με τους συντρόφους τους. Η κόρη μου δεν έχει παντρευτεί ακόμα, ο γιος μου παντρεύτηκε και τα εγγόνια. Δεν έχω βέβαια εγγόνια ακόμα αλλά ελπίζω να το προλάβω. Το περιμένω και θα μου άρεσε πάρα πολύ. Μου αρέσει πάντα η διαδικασία να ασχολείσαι με παιδιά, πάρα πολύ. Αυτό με στεναχωρεί γιατί και η μάνα μου δεν πρόλαβε να δει τα εγγόνια της, έφυγε πολύ γρήγορα από τη ζωή»πρόσθεσε, επίσης, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Τέλος ο φίλος και συνεργάτης του επί σειρά ετών Μένιος Σακελλαρόπουλος του έκανε έκπληξη, εισέβαλλε την ώρα της συνέντευξης, και θυμήθηκαν  διάφορα περιστατικά από την συνεργασία τους

tags:

γιός


tags:

γιός