Χ΄ρέστος - Χριστίνα - Χρύσα (Χυσούλα): Τι σημαίνουν τα ονόματά σας;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Χ΄ρέστος - Χριστίνα - Χρύσα (Χυσούλα): Τι σημαίνουν τα ονόματά σας;

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Το όνομα Χρήστος σημαίνει : χρήσιμος , ωφέλιμος , εξυπηρετικός , κατάλληλος.

Το όνομα Χριστίνα είναι εκλατινισμένος θηλυκός τύπος του ονόματος Χρίστος που σημαίνει : κεχρισμένος , χρισθεις , επαλειφθεις με λάδι-μύρο.

Τα Χρύσα-Χρυσούλα είναι παραλλαγή του ονόματος Χρυσή : η άφθαρτη , η στιλπνή.

Σε όλα τα παραπάνω ονόματα έχουμε σαν αρχικό γράμμα το ‘’ Χ ‘’. Ας δούμε ποια είναι η σημασία του..

-Το Χ ως αρχικό γράμμα (ο βασικός λίθος του ονόματος ) – Η ενεργεία του ‘’Χ’’ χρωματίζει κ’ τα τέσσερα ονόματα
Μυστικοπάθεια κ’ μια τάση για την απομόνωση η’ τα ασυνήθιστα πολύπλοκα κ’ μυστηριώδη πράγματα κρατούν σπουδαία θέση στον εσωτερικό σας κόσμο. Είστε άτομα κυκλοθυμικά κι κάποιες φορές ίσως περάσει καιρός για να απαντήσετε σε μια πρόκληση που σας έχει γινει.Εχετε την ικανότητα να βλέπετε κ’ τις δυο πλευρές κάθε ζητήματος τόσο την φωτεινή όσο κ’ την σκοτεινή.

Δύσκολα ισορροπείτε σε μια κατάσταση καθώς σας ..έλκουν τα άκρα είτε πρόκειται για την αισθηματική είτε για την σεξουαλική σας ζωη.Ανταποκρινεστε σε κάθε κάλεσμα για βοήθεια κι η βαθιά ανθρωπιστική λαχταρά που σας διακρίνει σας κάνει να εργάζεστε για το κοινωνικό συνολο.Μην κολλάτε στα αρνητικά του χθες , χάνοντας τα θετικά του σήμερα , του τώρα.

Το γράμμα ‘’Χ’’ ανήκει στην θεϊκή τριάδα , στην Αφροδίτη κ’ τον Ταύρο κ’ έχει έμβλημα του το κέρας της Αμάλθειας.

-Το ‘’Σ’’ ως κεντρικό γράμμα στα όνομα Χρήστος (η κολώνα του ονόματος).
Το γράμμα ‘’Σ’’ στην θέση του κέντρου μας φανερώνει ότι ο κάτοχος του ονόματος είναι αρκετά πονηρός κ’ ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις προς όφελος του..

-Το ‘’ Υ’’ ως κεντρικό γράμμα στα όνομα Χρύσα (η κολώνα του ονόματος).
Το γράμμα ‘’Υ’’ στην θέση του κέντρου μας φανερώνει ότι η κάτοχος του ονόματος είναι ολιγον ..εγωκεντρική σίγουρα ξέρει να προφυλάσσεται από αντίπαλους κι εχθρούς.

--Ο Ενεργητικός Αριθμός των παραπάνω ονομάτων
Ο αριθμός που ισούται με το άθροισμα όλων των γραμμάτων του ονόματος μας δείχνει με ποιον τρόπο ο/η κάτοχος του ονόματος θα ζήσει την ζωή του/ης , τι θα επιχειρήσει να αποκτήσει στην ζωή του/ης , ποια είναι η ‘’αύρα’’ του /ης . Έχουμε λοιπόν για κάθε όνομα ξεχωριστά :

XΡΗΣΤΟΣ …
Αθροίζει τον αριθμό 33=3+3=6 πράγμα που σημαίνει προστασία , ευημερία , αγάπη , γονιμοτητα.Δειχει έναν ηγέτη , ‘’αφέντη’’ , έναν οικογενειακό οδηγό.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ..
Αθροίζει τον αριθμό 26=20+6=2+6=8 .Eδω μιλεί για κάποια θυσία που πρέπει να γίνει , κάποιο εσωτερικό-ψυχικό πονο.Ο αριθμός αυτός απαιτεί θυσίες από το ίδιο το άτομο για να φτάσει σε επιτυχια.Πρεπει να αποφεύγει κερδοσκοπίες κ’ τυχερά παιχνίδια.

ΧΡΥΣΑ..
Αθροίζει τον αριθμό 20=2 x 10 ,αριθμός της ισορροπίας , της κρίσης αλλά κ’ της αστάθειας η’ της δυαδικότητας .Μιλεί για καινοτομία , αφύπνιση .Δικαιοσύνη , ιατρική -παραδοσιακή η’ εναλλακτική. Γενικά απελευθέρωση από τα γνωστά καθημερινά

ΧΡΥΣΟΥΛΑ..
Αθροίζει τον αριθμό 32=3+2=5 ικανός μάνατζερ μπορεί να οδηγεί τους άλλους στον στόχο τους ,όμως χρειάζεται προσοχή εξαιτίας της υπερβολικής ‘’διασποράς’’ προς τους άλλους , αυτό προκαλεί αστάθεια στο άτομο, ανισορροπια.Πρεπει να εξελίσσεται κλιμακωτά ,βήμα βήμα όχι με βιασύνη κι ανυπομονησία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ/ΟΥΣΕΣ !!!