Χριστίνα Βραχάλη: Η μοναδική στιγμή στη γέννηση της κόρης της που δε θα ξεχάσει ποτέ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζένη Θεωνά υποδέχθηκε μια νέα μαμά την Χριστίνα Βραχάλη. Η γνωστή αθλητικογράφος μεταξύ άλλων, μίλησε για την εγκυμοσύνη - έκπληξη, για τον τοκετό, αλλά και το πώς βιώνει τη μητρότητα με την τριών μηνών κόρη της.

Η Χριστίνα Βραχάλη, ειλικρίνεια είπε πως η δυσκολία που αντιμετωπίζει  είναι η αϋπνία που βιώνει καθώς οι νύχτες με τη μικρή της είναι «δραστήριες». Αν και μεγαλώνει μόνη της την κόρη της, αφού με τον πατέρα της μικρής είχε χωρίσει πριν έρθει αυτή στον κόσμο (ήταν κοινή απόφαση να κρατήσουν το παιδί), δεν αποκλείει την απόκτηση κι ενός δεύτερου.


«Η εγκυμοσύνη ήταν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μου. Έγινε κάτι αυτόματα… Εγώ με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος είναι σαν να γύρισε ένας διακόπτης. Άρχισε να λειτουργεί μέσα μου μία αυτοπροστασία. Έκανα τα πάντα, τα οποία θα με έκαναν καλά και όμορφα. Έκανα ταξίδια, δεν άλλαξαν πράγματα στη ζωή μου, δεν με στρέσαρε η εγκυμοσύνη, με έκανε χαρούμενη. Περιποιήθηκα τον εαυτό μου, τον φρόντισα ψυχικά και σωματικά πολύ περισσότερο. Και βέβαια στρατιώτης ό,τι ερχόταν σε επίπεδο υγείας… Μου βρήκαν διαβήτη οπότε για 4 μήνες ήμουν σε αυστηρή δίαιτα με βραστά, με ενέσεις ινσουλίνης. Αλλά ήμουν οκ, λειτούργησε αυτόματα», περιέγραψε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη.

Όσον αφορά τον τοκετό και τις πρώτες στιγμές με την κόρη της, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη, είχα βέβαια πολύ support. Είχα απίστευτη υποστήριξη. Είμαι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους γιατί έχω δίπλα μου ένα περιβάλλον φιλικό που είναι οικογενειακό γιατί είναι 30 χρόνια plus που είμαστε μαζί. Οι φίλοι μου και η οικογένειά μου δεν με άφησαν στιγμή να σκεφτώ κάτι άσχημο. Στη γέννα, όταν βγαίνει το παιδί ουρλιάζει, ο γιατρός το έβαλε πάνω μου του είπα “αγάπη μου” και το παιδί σταματάει. Και εκεί είπα “όπα είμαι όντως μαμά σου”. Ήταν η πιο μοναδική στιγμή της ζωής μου, δεν θα την ξεχάσω ποτέ», εξομολογήθηκε κλείνοντας η Χριστίνα Βραχάλη.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αδερφή της την γνωστή στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, και στο σοβαρό πρόβλημα που εκείνη αντιμετώπισε. Η αδερφή της ήταν πάντα το μεγάλο της στήριγμα. «Από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Βίοι παράλληλοι, γιατί είμαστε διαφορετικά όντα, αλλά έχουμε μια κοινή συνισταμένη, συναισθηματικό δέσιμο.»

Όπως είπε πάντα διάβαζε τους στίχους της αδερφής της, πριν τους δώσει στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και εκμυστηρεύτηκε πως τους στίχους του «Σ' αγαπώ», η Ελεάνα ήθελε να τους πετάξει και ήταν η ίδια που επέμεινε να τους δώσει στον τραγουδιστή.

Μιλώντας για την σκλήρυνση κατά πλάκας που πάσχει η αδερφή της, τόνισε ότι είναι σημαντικό που το επικοινώνησε γιατί βοήθησε πολύ κόσμο. Κι έλαβε και η ίδια στήριξη με μηνύματα  στα σόσιαλ.

«Το πέρασα δύσκολα γιατί ήταν την περίοδο που έδινα πανελλήνιες, και η Ελεάννα ήταν 22-23 ετών όταν μπήκε σου νοσοκομείο. Αλλά το πίστευα ότι θα το ξεπεράσει. Το πίστευα δυνατά.»

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι δεν κάνει σχέδια μακροπρόθεσμα, αλλά με την κόρη της ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. «Να έχω την υγεία μου να δουλεύω, να μαζεύω χρήματα και να ταξιδέψουμε όλο τον κόσμο. Να ανοίξει τους ορίζοντές της από νωρίς...»

Καταλήγοντας τόνισε ότι περισσότερο από όλα αγαπά τη θάλασσα, «θέλω να είμαι συνέχεια σε επαφή με τη θάλασσα, χειμώνα καλοκαίρι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πέντε μέρες πριν γεννήσω κολυμπούσα στη θάλασσα»