Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες κόρες της αγναντεύουν τη θέα από το παράθυρο τους στη Μύκονο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Από τις αρχές Ιουνίου, η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμάνίδη και τις δίδυμες κόρες τους, Φιλίππα και Αριάνα, έχουν μετακομίσει στη Μύκονο.

Το ζευγάρι αγαπά πολύ τη ζωή στο νησί των ανέμων κι επέλεξε να περάσει το καλοκαίρι του εκεί. (Άλλωστε θα ήταν αρκετά δύσκολο με δύο τόσο μικρά παιδιά να ετοιμάζουν βαλίτσες και να μετακινούνται σε άλλα μέρη συχνά για διακοπές). Σκέφτηκαν, ορθώς, ότι θα βόλευε καλύτερα να ενοικιάσουν ένα σπίτι και να... ξεκαλοκαιριάσουν εκεί.


Στη Μύκονο θα γίνει και η βάπτιση των κοριτσιών τον Σεπτέμβρη, έτσι Χριστίνα και Σάκης έχουν όλο το χρόνο να οργανώσουν με την ησυχία τους το μυστήριο.

Σχεδόν καθημερινά το ζευγάρι αναρτά φωτογραφίες και μας ενημερώνει πως περνά τις διακοπές του. Σήμερα η μαμά ανέβασε τα δυο μικρά κορίτσια, που πλέον είναι 13 μηνών και έχουν αρχίσει να περπατάνε, μια φωτογραφία που τις απεικονίζει να στέκονται η μια δίπλα στην άλλη και να αγναντεύουν τη θέα από το παράθυρο του σπιτιού τους.

Pure love (αγνή αγάπη) έγραψε η Χριστίνα πάνω στην φωτογραφία.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες κόρες της αγναντεύουν τη θέα από το παράθυρο τους στη Μύκονο

Μάλιστα στο κοσμοπολίτικο νησί οι δίδυμες γιόρτασαν και τα πρώτα τους γενέθλια σε ένα ονειρεμένο πάρτυ που οργάνωσαν οι γονείς του;.