Χριστίνα Μπόμπα: Η υποδειγματική απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία που θηλάζει

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

"Οι μαμάδες έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν"! Τελεία και παύλα! Τα λόγια ανήκουν στην Χριστίνα Μπόμπα, τη νεαρή μητέρακαι είναι η μεγαλύτερη αλήθεια, που μπορεί να ειπωθεί. Η γνωστή influencer απάντησε μετά το επικριτικό σχόλιο που δέχθηκε από follower της. Λες και του πέφτει λόγος...

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα  ανάρτησε μια φωτογραφία που θηλάζει τις δίδυμες κόρες της.


Σε Q&A που δημοσίευσε, η influencer απάντησε σε πολλά ερωτήματα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι κόρες της έχουν γαλάζια μάτια όπως και η ίδια ωστόσο δεν γνωρίζει αν θα τα κρατήσουν. Επίσης, τόνισε ότι θέλει και τρίτο και τέταρτο παιδί!

Η μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε και μάλλον την ενόχλησε. Συγκεκριμένα, η ερώτηση που δέχθηκε ήταν: "Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;"

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημόσιος θηλασμός γίνεται έντονο θέμα συζήτησης, στα social media. Μάλιστα πρόσφατα κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην Μαρία Ηλιάκη.  Κι αυτό γιατί αυτή η μητρική πράξη βρίσκει αντίθετους κάποιους που θεωρούν την εικόνα προσβλητική και αντιδρούν.

Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε υποδειγματικά στο αδιάκριτο σχόλιο: "Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό. Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της".

Ιδού η τρυφερή φωτογραφία με τη Χριστίνα να θηλάζει τις μικρές της.

Και η αποστομωτική της απάντηση:

Χριστίνα Μπόμπα: Η υποδειγματική απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία που θηλάζει