Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί θα πρέπει να απολογηθεί για τα ταξίδια χωρίς τα παιδιά της;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Όταν γινόμαστε γονείς δεν σταματάει η ζωή μας. Δεν υπαγορεύει κανείς ότι πρέπει να κάνουμε παύση. Ναι απόλυτη προτεραιότητά μας είναι το παιδί, ή τα παιδιά, αλλά για να είμαστε... υγιείς (ψυχικά), πρέπει να αφιερώνουμε (ξεκλέβουμε) χρόνο και για εμάς, αλλά και το σύντροφο μας!

Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμάνίδη ξεπετάχτηκαν και το όμορφο ζευγάρι επιστρέφει σιγά σιγά στη ζωή και τους ρυθμούς που είχε πριν αποκτήσει παιδιά. Οι δυο τους πριν γίνουν γονείς έκαναν πολλά ταξίδια και δειλά δειλά ξεκίνησαν και πάλι τις... εξορμήσεις.


Ε... αυτό δεν το καλοείδαν οι ακόλουθοί τους που άρχισαν τα καυστικά σχόλια!!! Αφορμή στάθηκε το τελευταίο οικογενειακό ταξίδι της του ζευγαριού, μαζί με την οικογένεια του αδελφού του Σάκη Τανιμανίδη στην Ιταλία. Το τι κακεντρεχή σχόλια γράφτηκαν, κάτω από τις φωτογραφίες δεν περιγράφεται...

«Πονάει η τσέπη σας… Γαλλία, Ντουμπάι, Νορβηγία, Ιταλία… Πάλι καλά έχετε για γκουβερνάντα να μεγαλώσει τα παιδιά» έγραψε μία follower της, ενώ πολλές άλλες σημείωσαν δηκτικά: «Τα μωρά που είναι;». (τους πήρε ο πόνος...)

Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί θα πρέπει να απολογηθεί για τα ταξίδια χωρίς τα παιδιά της;

Αν και δεν θα έπρεπε, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να απαντήσει μέσα από τα Instagram Stories της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μανούλες παρακαλώ μην έχετε τύψεις να περνάτε χρόνο για εσάς! Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν!».

Χριστίνα Μπόμπα: Γιατί θα πρέπει να απολογηθεί για τα ταξίδια χωρίς τα παιδιά της;

Ενώ ακολούθησε κι άλλο στόρι, που έδειχνε τις γιαγιάδες να έχουν αναλάβει δράση και να προσέχουν τις μικρές στο σπίτι στην Αθήνα.

Αλλά γιατί θα πρέπει να απολογηθεί μια μητέρα, όταν έχει την άνεση να έχει νταντά, ή να κάνει ταξίδια; Κάπου η κατάσταση έχει ξεφύγει μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο καθένας κρυμμένος πίσω από ένα ίσως ψεύτικο προφίλ, βγάζει τόσο μίσος, ζήλεια, κακία...

Πόσο κρίμα... Μια πανδημία, ένας πόλεμος δίπλα μας, δυστυχώς δεν μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους.