Χριστίνα Κοντοβά: Το μαγικό βίντεο από την παραμυθένια βάφτιση της κόρης της Έιντα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι μια ευτυχισμένη μαμά, και όπως όλες, φρόντισε η βάφτιση της κόρης της, Έιντα, να είναι μοναδική!

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας, με το λεπτό γούστο που διαθέτει, έστησε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο Νυμφαίο Φλώρινας, για τη βάφτιση της μικρής της. Μάλιστα, το γιόρτασαν εις διπλούν! Είχαν την ατυχία να ασθενήσει η νονά, Σϊσσυ Χρηστίδου με κορονοϊό, έτσι το μυστήριο αναβλήθηκε για μία εβδομάδα. Όμως έδωσε την ευκαιρία στην οικογένεια και τους προσκεκλημένους για διπλό πάρτυ!


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Μαμά και νονά ήταν ιδιαίτερα συγκινημένες την ώρα του μυστηρίου. "Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθειά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι @sissychristidou με αγάπη!" έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά.

"Ada Abigail ~ Πάντα διπλα σου στο δρόμο για το φως… @ckontova σ´αγαπώ ❤️
#AdaAbigail #BaptismDay #Finally" ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας του Mega, κάτω από τις φωτογραφίες με την Έιντα και την Χριστίνα αγκαλιά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

"Ένα τόσο μεγάλο θαύμα σε ένα τόσο μικρό κορίτσι" σημείωσε κάτω από το sneak preview της βάφτισης η τρισευτυχισμένη μαμά, μην μπορώντας να πιστέψει τη χαρά που έφερε στη ζωή της ο μικρή Έιντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)