Ατάραχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άκουσε την ποινή του: Ισόβια και 11,5 χρόνια για τη δολοφονία της Καρολάιν

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Βαρύς έπεσε, όπως αναμενόταν, ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, ένα χρόνο πριν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ένα έγκλημα που συντάραξε το πανελλήνιο, και όχι μόνο. Ισόβια και 11,6 χρόνια κάθειρξη είναι η τιμωρία του 34χρονου πιλότου για το ειδεχθές έγκλημα, για τη θανάτωση της σκυλίτσας Ρόξυ, αλλά και τις δύο πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ατάραχος ο 34χρονος πιλότος άκουσε την πρόεδρο να του ανακοινώνει πως η τιμωρία του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021, είναι η ανώτατη προβλεπόμενη τόσο για την δολοφονία της Καρολάιν (ισόβια) όσο και για την θανάτωση της Ρόξυ (10 χρόνια). Σε αυτά προστίθενται οι ποινές 1 έτους και 3 ετών αντίστοιχα για τις ψευδείς καταθέσεις και καταγγελίες μετά την πράξη.


Με την συγχώνευση των πιθανών πλην των ισοβίων ο πιλότος έχει επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών.

Αναφορικά με τη χρηματική ποινή το δικαστήριο αποφάσισε πάλι ομόφωνα ότι θα πρέπει να του επιβληθεί χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Η Καρολάιν έγινε σύμβολο στον αγώνα κατά της βίας των γυναικών υπογράμμισε ο δικηγόρος της οικογενείας της, η οποία δεν παραβρέθηκε στη δίκη καθώς δεν ήθελε να αντικρούσει τον κατηγορούνο.