Αντριάνα Παρασκευοπούλου για τους γιούς της: Μεγαλώνω τους ιδανικούς γαμπρούς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η παρουσιάστρια Αντριάνα Παρασκευοπούλου είναι μια μαμά δύο δίδυμων αγοριών, που πλέον είναι φοιτητές και ζουν σε άλλη πόλη.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μίλησε στην εκπομπή "Μαμάδες" με την Τζένη Θεωνά, για τους γιους της, αν και δεν τις το επιτρέπουν, αποκαλύπτοντας πόσο της της λείπουν τώρα που έχουν φύγει απ’ το σπίτι για σπουδές.


«Είναι πολύ ωραίο να είμαι μητέρα δίδυμων αγοριών. Ήταν πολύ κουραστικά στην αρχή, αλλά όταν περάσει το πρώτο διάστημα, ήταν ωραία. Τα αγόρια είναι 1,85 και το χειρότερό τους είναι να δίνω συνεντεύξεις και να μιλάω για αυτούς. Κάθε φορά μου το ζητάνε να μην μιλήσω για αυτούς», είπε αρχικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Ασχολούνται με το μπάσκετ, σπουδάζουν κιόλας και είναι η πρώτη χρονιά που έχουν φύγει από το σπίτι γιατί μένουν σε άλλη πόλη. Συναισθάνομαι ότι αυτό είναι το σωστό. Τα παιδιά να ανοίξουν τα φτερά τους και οι γονείς να τους στηρίζουμε στα όνειρά τους. Είναι άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Είμαι πολύ καλή στη θεωρία, μπορώ να γράψω βιβλίο. Αν με ρωτήσεις πώς είναι αυτοί οι μήνες, μάλλον δεν θα έπρεπε να το γράψω τελικά το βιβλίο. Τηλεφωνιόμαστε καθημερινά, τους λέω αν έχουν όρεξη και χρόνο, άσχετο που ξεροσταλιάζω πάνω από το τηλέφωνο».

Η παρουσιάστρια αναπολεί τις πρώτες ημέρες με τα παιδιά: «Σκέφτομαι συχνά την στιγμή που γυρνάω από το μαιευτήριο με τις δύο καλαθούνες και σκέφτομαι ότι τα επόμενα 70 χρόνια θα είμαι υπεύθυνη για αυτά τα πλασματάκια. Τους έλεγα ότι δεν ξέρω αν θα είμαι καλή μαμά αλλά ότι τους αγαπάω και τους το λέω. Είναι αστείο πλέον μεταξύ μας αυτό. Είναι δύσκολο να είσαι γονιός και μητέρα, με τόσες απαιτήσεις και ανατροπές».

Μιλώντας για τη δουλειά της εξομολογήθηκε: «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν ένιωθα ότι μπορώ να πω δελτίο μετά τα Τέμπη και όλο αυτό το γεγονός που δεν μπορείς να συλλάβεις. Ήταν το πιο δύσκολο δελτίο αυτό!».

«Πάντα ήθελα να γίνω δημοσιογράφος από πολύ μικρή. Ήθελα να ξέρω από μικρή τι γίνεται στον κόσμο, με ιντρίγκαρε. Το μόνο που ήξερα ότι ήθελα είναι ότι θέλω να γίνω μαμά. Δεν θα ήθελα οι γιοι μου να γίνουν δημοσιογράφοι, είναι σκληρό και ανταγωνιστικό επάγγελμα.

Μεταξύ τους υπήρχαν στιγμές που είχαν εντάσεις και προστριβές αλλά είναι μαζί 18.5 χρόνια. Δεν μοιάζουν μεταξύ τους! Είναι η μέρα με τη νύχτα και εμφανισιακά και σαν χαρακτήρα. Έχουν αστρική διαφορά και ας είναι δίδυμα.

Μεγαλώνω τους ιδανικούς γαμπρούς. Είναι ο άνθρωπος που σέβεται την ανεξαρτησία της γυναίκας του, να την εξελίσσει, να μοιράζεται. Αυτά προσπαθώ να περάσω στους γιους μου ως αξίες για να είναι ευτυχισμένοι και να είναι ευτυχισμένες και οι σύντροφοί τους. Να στηρίζει ο ένας τον άλλον και όχι να εγκαταλείπει.

Τους παρακαλάω να κάνουν παιδάκι. Όχι τώρα αλλά όχι και πολύ αργά, όποτε θέλουν! Ξεκινάω αυθόρμητα με την Ελληνίδα μάνα, του τι θέλω εγώ, έρχεται σταδιακά η λογική αλλά πραγματικά ό,τι θέλουν όποτε θέλουν».

Τέλος, η Τζένη Θεωνά ρώτησε την Αντριάνα Παρασκευοπούλου αν δέχεται φλερτ από άντρες, με την ίδια να απαντά: «Δεν με φλερτάρουν ιδιαίτερα, αλλά είμαι ανοιχτή σε όλα. Έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, στο ότι η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από εμάς άρα θεωρώ πως ότι και να πω δεν έχει αρκετή φαντασία μέσα για το τι μπορεί να συμβεί».