Αντώνης Αντωνίου - Νατάσα Ασίκη: Οι αστείες ιστορίες με τις κόρες τους στο θέατρο

Δημοσιεύθηκε στις

Νατάσα Ασίκη - Αντώνης Αντωνίου. Ένα ζευγάρι που μετρά δεκαετίες στην ζωή και στο θέατρο. Υπέροχοι άνθρωποι, υπέροχοι καλλιτέχνες και γονείς.

Η Νατάσα Ασίκη και ο Αντώνης Αντωνίου υποδέχθηκαν τις «Μαμά-δες» στο σπίτι τους και μίλησαν για τα παιδιά τους, τη γνωριμία τους και την εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλον.


Οι δυο τους μίλησαν και για τους καβγάδες τους, σημειώνοντας ότι προσπαθούσαν να μην τους μεταφέρουν στο σπίτι, με τον Αντώνη πάντως να υποστηρίζει ότι «τσακώνεται μόνη της».

Η Νατάσα παραδέχθηκε ότι ζηλεύει ακόμα τον σύζυγό της, προσθέτοντας ότι: «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο Αντώνης θα αγαπήσει άλλη γυναίκα», με τον ηθοποιό να λέει ότι κι αυτός ζηλεύει!

Η Νατάσα Ασίκη διηγήθηκε και αστείες ιστορίες με τις κόρες της ειδικά όταν πήγαιναν στο θέατρο για να παρακολουθήσουν τους γονείς τους.

«Δεν ήταν απόφαση να κάνουμε παιδί μάλλον. Προέκυψε. Τα παιδιά ήρθαν στη ζωή μας ως δώρα. Εκείνο που θυμάμαι πάρα πολύ είναι όταν άρχισαν να έρχονται στο Θέατρο αλλά δεν είχαν μπει στη συνθήκη ότι αυτό εκεί πάνω είναι ψέματα. Θυμάμαι την Εριφύλλη έξι ετών και η Μαρίνα 3 ετών, και παίζαμε ένα έργο με τον Αντώνη που χωρίζαμε, κωμωδία βέβαια όχι δράμα. Και θυμάμαι πάντα την Εριφύλλη, όταν ο Αντώνης έλεγε την ατάκα "χωρίζουμε", που σήκωνε το φουστανάκι της όταν άκουγε τη λέξη “χωρίζουμε” και δεν ήθελε να βλέπει.

Μία φίλη μου σύστησε τον Αντώνη γιατί έψαχνε ηθοποιό και πήγα και με πήρε ως ηθοποιό. Άμα είσαι καλή ηθοποιός...

Στο μεγάλωμα των παιδιών συμμετείχαμε εξίσου. Ο Αντώνης δούλευε περισσότερο και θυμάμαι ότι έφευγε και η Εριφύλλη έλεγε να μη φεύγει και της έλεγα ο μπαμπάς πάει να δουλέψει να φέρει ψωμάκι. Και πάει η Εριφύλλη στον παιδικό και τι ρωτάνε "τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς" και απαντά "φούρναρης"».

Μιλώντας για τον σύζυγό της η Νατάσας υποστήριξε ότι «Ο Αντώνης είναι μουρμουριάρης και ανακαλύπτει και καινούργια πράγματα τώρα τελευταία και τρελαίνομαι. Δεν του αρέσει το κοτόπουλο ξαφνικά, δεν του αρέσει κάποιες πιτζάμες ξαφνικά. Αυτό με τις πιτζάμες με έπιασαν τα γέλια γιατί δεν ήταν καινούργια να πεις ότι την αλλάζεις», είπε η Νατάσα Ασίκη.

Στο πρώτο ραντεβού «Της έκανα τα γεμιστά και ήθελα να την εντυπωσιάσω. Και συμβουλεύτηκα τον μανάβη, και δεν έχουν γίνει χειρότερα. Μετά από 30 χρόνια τα φτιάχνω ωραία, έπρεπε να ωριμάσω για να τα πετύχω», ανέφερε ο Αντώνης Αντωνίου.

Στο τέλος η Νατάσα διηγήθηκε και μια αστεία ιστορία με την κόρη της Εριφύλλη, όταν ήταν τριών κι έχασε το χρυσό της δαχτυλιδάκι.