Αλίνα Κωτσοβούλου: Έκανα παιδί σε ηλικία 41 ετών, κράτησα κρυφή την εγκυμοσύνη μου

Δημοσιεύθηκε στις

Η αγαπημένη ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου μίλησε για την εγκυμοσύνη της σε μεγαλύτερη ηλικία, την οποία κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Για μένα, με τον τρόπο με τον οποίο βιώνω τη ζωή μου με τον σύντροφό μου, η εγκυμοσύνη μου ήταν κάτι ιδιωτικό. Καταλαβαίνω ότι κάποιος κόσμος – όχι πολύς – μπορεί να ενδιαφέρεται, αλλά το θεώρησα πολύτιμο για να το βγάλω προς τα έξω. Το παιδί το έκανα στα 41 μου, στα 38 γνώρισα τον άντρα μου.


Δεν είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων, το παιδί ήρθε με τη βοήθεια του Θεού, με πολλή χαρά, έρωτα, αγάπη και με κάποια σταθερότητα. Με τον κρίνο δε γίνεται το παιδί. Όλα γίνονται. Έχω μια καταπληκτική γυναικολόγο που τη συμβουλεύτηκα, είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη» είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου στην Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε και τον ρόλο που έπαιξαν ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Γιάννης Ζουγανέλης στην απόφασή της να κάνει παιδί στα 41 της χρόνια.

«Και θα σας πω  και μια ιστορία. Έκανα παιδί επειδή με πίεσαν ο Αθερίδης και ο Ζουγανέλης. Παίζαμε μαζί στην παράσταση, “Πράματα και θάματα” εκείνη τη χρονιά, είχαν γνωρίσει τον σύντροφό μου, τον Μάριο και με ρώτησε ο Θοδωρής Αθερίδης, που έκανε πολύ νέος τη κόρη του, αν θέλω να κάνω παιδί, του είχα πει ναι. Οι ηθοποιοί, επειδή κάνουμε αυτή τη ζωή, νομίζουμε ότι είμαστε πολύ νέοι και είχα πει στον Αθερίδη τότε, “ναι κάποια στιγμή θα κάνω”, “Αλίνα, μεγάλωσες” μου είπε.

Έρχεται και ο Ζουγανέλης, μου πιάνει την κοιλιά και λέει, “θα κάνει παιδί, θα κάνει”. Μέχρι επτά μηνών δούλευα κανονικά στο θέατρο. Ήμουν σε μια θεατρική οικογένεια που με φρόντισαν πολύ. Δεν ήταν τόσο κρυφή η εγκυμοσύνη, έπαιζα στο θέατρο με την κοιλιά. Απλά δε το διατυμπάνισα… Αν βρεθώ σε έναν πολυχώρο με το παιδί, δε θα φωτογραφηθώ… Προσπαθώ, όσο μπορώ – δε θεωρώ ότι είμαι καμιά σπουδαία, μια δουλειά κάνω – να το προφυλάσσω» είπε.