Αλεξία Κουλούρη στο «Μαμά-δες»: O γιος μου μικρός έκλεινε την τηλεόραση για να γυρίσω σπίτι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι δημοσιογράφοι Αλεξία Κουλούρη και ο Δημήτρης Οικονόμου έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά τον 22χρονο Γιώργο και την 18χρονη Μαριάννα, που πλέον είναι φοιτητές.

Παρά τις απαιτητικές εργασίες τους, περίεργα ωράρια, δουλειά τα ΣΚ και αργίες, το ζευγάρι φρόντισε και κατάφερε να διατηρήσει την οικογενειακή γαλήνη.

Η Αλεξία Κουλούρη βρέθηκε στη στήλη μαμά μίλα της εκπομπής Μαμά-δες και μίλησε στην Ζωή Κρονάκη για όλα: για τη γνωριμία με τον σύζυγό της Δημήτρη Οικονόμου και τον γρήγορο γάμο, τον γιο και την κόρη τους, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία γυναίκα στο χώρο της δημοσιογραφίας, τη στήριξη που είχε απότη μητέρα της, αλλά και τον πατέρα της που ήταν ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους.

«Τα χρόνια ήταν δύσκολα όταν ήταν τα παιδιά μικρά γιατί έλειπα πάρα πολύ από το σπίτι. Ο Δημήτρης έκανε μια πολύ συγκεκριμένη ζώνη, πρωινή και μετά ήταν σπίτι. Εγώ με τα δελτία ειδήσεων δούλευα και πολλά Σαββατοκύριακα. Θυμάμαι ότι ο γιος μου έκλεινε την τηλεόραση για να γυρίσω σπίτι. Θεωρούσε ότι αν κλείσει την τηλεόραση και φύγει η εικόνα θα γυρίσω πίσω. Ευτυχώς είχα τη δική μου τη μαμά και με στήριξε πάρα πολύ. Ήταν το μάτι μου στο σπίτι, είχε όλη τη φροντίδα των παιδιών πάνω της» είπε.

Όπως περιέγραψε, οι πιο δύσκολες στιγμές της στη δημοσιογραφία είχαν να κάνουν με έκτακτα δελτία αλλά και ότι όταν ήταν έγκυος και είχε ένταση στη δουλειά κλώτσαγε το μωρό.

«Μια φορά κόντεψα να λιποθυμήσω στον «αέρα», το  κατάλαβε ο σκηνοθέτης μου ότι δεν ήμουν καλά και μου έφεραν κάτι».

«Με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε το 1999 και παντρευτήκαμε το 2000. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι μέσω κοινών γνωστών» ανέφερε ενώ όπως είπε ήταν πολύ αμήχανοι όταν απέκτησαν το πρώτο τους μωρό μέχρι να βρουν τις ισορροπίες τους. "Είχαμε πελαγώσει δεν ξέραμε πως να το κάνουμε μπάνιο, κι ερχόταν η μητέρα μου, και το έκανε με το ένα χέρι και αναρωτιόμασταν πως τα καταφέρνει".

«Ο Δημήτρης ήτανι πολύ ενεργός πατέρας και παραμένει ακόμα» είπε.

Παρόλο που δεν τους έχει γίνει πρόταση θα μπορούσαν να κάνουν σαν ζευγάρι εκπομπή ειδικά ραδιοφωνική. «Μου αρέσει ο Δημήτρης στο ραδιόφωνο πάρα πολύ».

Για τον αδελφικό φίλο και συμπαρουσιαστή του συζύγου της, Βασίλη Λυριτζή, που έφυγε πρόωρα είπε «δεν θέλω να μιλάω, στεναχωριέμαι, ήταν μια σχέση ζωής».

Μιλώντας για τον πατέρα της που ως φωτορεπόρτερ είχε καταγράψει στιγμές της οικογένειας Ωνάση και όχι μόνο είπε ότι πήγαινε στο Νυδρί στις αποστολές του πατέρα της καθώς ήταν 9 ετών.

Θυμήθηκε όταν πήγε ο πατέρας της να φωτογραφίσει τη Χριστίνα Ωνάση. «Τη θυμάμαι, ήταν συμπαθέστατη, πολύ γλυκιά. Ένας άνθρωπος ζεστός, τρυφερός, πληγωμένος».