Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βαφτίζουν τον γιο τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα περίπου χρόνο πριν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στα Βραχνέικα Πάτρας, τόπο καταγωγής της ηθοποιού. Τότε η Λένα ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, και στις 22 Ιουλίου γεννήθηκε ο γιος τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Love It οι δυο ηθοποιοί ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Αναστάσης από τον πατέρα του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.


Νονοί θα είναι ο καλός φίλος του ζευγαριού Πέτρος Σοφικίτης και η σύζυγός του Άννα Μαρία. Η βάφτιση θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.

Πρόσφατα μάλιστα ο Αλέξανδρος είχε αναρτήσει φωτογραφία και στη λεζάντα έγραφε ότι είναι όλα έτοιμα για τη βάπτιση του γιου του.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βαφτίζουν τον γιο τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Για την Λένα Δροσάκη ήταν μια δύσκολη χρονιά, καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όταν μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησαν ανοικτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκαν από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης, αφού εν συνέχεια άλλες γυναίκες κατήγγειλαν τον ηθοποιό για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Ο Αλέξανδρος στάθηκε βράχος στο πλευρό της γυναίκας του κάτι που έδεσε ακόμα περισσότερο το ζευγάρι.