ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 


 

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Το Παραμυθοσέντουκο της Νίκης Κάπαρη θ’ ανοίξει για μια ακόμα Κυριακή και από μέσα του θα ξεπηδήσουν παραμύθια.

Θέλετε να ακούσετε ιστορίες για θαλάσσιους θεούς και ήρωες της μυθολογίας;

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή για την πενηντάλεπτη αφήγηση παραμυθιών που θα γίνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο την Κυριακή 11/3 (11 π.μ. και 12 μ.).

Κρατήσεις θέσεων στο 2108217724.

Είσοδος ελεύθερη

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Καθε Κυριακή κι άλλα παραμύθια, στο νέο πρόγραμμα αφήγησης ιστοριών, με την αγαπημένη μας παραμυθού Σάσα Βούλγαρη, σχεδιασμένο ειδικά για το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά των δράκων, η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη σας περιμένει για να σας μυήσει στη μαγεία τους: Δράκοι Φλογοβόλοι, Δράκοι Τριχωτοί, Δράκοι Κουτοί και Δράκοι Δολεροί, από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ρωσία, την Βόρεια Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα!

Οι μύθοι που θα ακουστούν είναι οι εξής:

• Ο Δοντάς! Υπάρχουν Δράκοι και Δράκοι…. Μα Δράκος κοντοπίθαρος που ξανακούστηκε! Δράκος που τρίζει δόντια… και τι δόντια… μάνα μου! Ένα εντυπωσιακό και πολύ σπάνιο ελληνικό παραμύθι, με ένα παλικάρι που νικά θεριά ανήμερα για χάρη της… ομορφιάς του!
• Αη – Γιώργης καβαλάρης, Δρακοντοκτόνος! Μαλαματένια στολίσματα έχουν τ’ αρματά του! Ατρόμητος λογιέται! Το άτι του καβαλάει και το νερό ελευθερώνει από του Δράκου τα δεσμά!

Πού: Κυριακή 11 Μαρτίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Διασκευή και ελεύθερη απόδοση των παραδοσιακών ιστοριών από την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη
Εισιτήρια: €8 ομαδικό (άνω των 10 ατόμων): €6

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με την Σάσα Βούλγαρη σε κάθε παράσταση θα δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
Κρατήσεις θέσεων / Πληροφορίες: Τηλ. 210 3418550