Η Πάρις Χίλτον απέκτησε κόρη και θα της δώσει το όνομα της αγαπημένης της πόλης!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Έντεκα μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους, Φοίνιξ, η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγος της, Κάρτερ Ριμ, απέκτησαν και δεύτερο παιδάκι.

H 41χρονη χρυσή κληρονόμος σε άναρτησή της στο Instagram την Ημέρα των Ευχαριστιών (23/11) ανακοίνωσε ευχάριστα νέα για την οικογένειά της.


«Ευγνώμων για το κοριτσάκι μου» έγραψε στη λεζάντα και κοινοποίησε μία φωτογραφία που έδειχνε ένα ροζ σετ από βρεφικά ρούχα.

Πάνω στο μπλουζάκι ήταν γραμμένη η λέξη «London» ενώ υπήρχαν ένα ζευγάρι παιδικά κόκκινα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς και ένα αρκουδάκι. Λίγη ώρα αργότερα σε σχόλιο της στο TikTok διευκρίνισε ότι η κόρη της έχει ήδη γεννηθεί, γράφοντας: «Η πριγκίπισσα μου έφτασε!!».

Η Ναόμι Κάμπελ ήταν από τις πρώτες που έστειλε «συγχαρητήρια» μέσω Ιnstagram στη διάσημη κληρονόμο.

Σημειώνεται ότι η σταρ παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Κάρτερ Ριμ τον Νοέμβριο του 2021 με μια φαντασμαγορική τελετή στην έπαυλη του προπάππου της στον Μπελ Έαρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη να έχει ο  Phoenix μια μέρα μια αδερφούλα» είχε πει χαρακτηριστικά η 42χρονη σταρ. Μάλιστα είχε αποκαλύψει και το όνομα που θα της δώσουν. «Είναι η αγαπημένη μου πόλη και πάντα ήθελε να βαφτίσω την κόρη μπυ London».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)