Σία Κοσιώνη: η συγκινητική εξομολόγηση για τη στιγμή της γέννας & οι ενοχές της ως μαμά!

Δημοσιεύθηκε στις

Η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day μίλησε γαι όλους και για όλα. Ενώ όπως ήταν φυσικό η συνέντειξη επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι πολύ πρόσφατα έγινε μητέρα.

Δήλωσε για το νέο της ρόλο ως μητέρα: «Είμαι χαζομαμά και μαμά – κουκουβάγια, θεωρώ ότι το δικό μου είναι το ωραιότερο, το εξυπνότερο. Ξέρεις τώρα. Όταν φεύγω για τη δουλειά και πρέπει να τον αποχωριστώ είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και αυτό σκέφτομαι τώρα, δεν μιλάει, αλλά αν μετά μου πει «Μαμά μου που πας; Τι θα κάνω;».


Σία Κοσιώνη: η συγκινητική εξομολόγηση για τη στιγμή της γέννας & οι ενοχές της ως μαμά!

Για τη βάφτιση ανέφερε ότι θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις προετοιμασίες. «Το όνομα θα είναι Δημοσθένης, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει ούτε που θα γίνει η βάπτιση, ούτε πότε θα γίνει. Θα γίνει κάπου Ιούνιο με Σεπτέμβριο». Ενώ επιβεβαίωσε ότι «το όνομα προέρχεται από έναν πολύ καλό φίλο του πατέρα του Κώστα, του Παύλου Μπακογιάννη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Κώστα και που υποστήριξε πολύ όλη την οικογένεια μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα του. Δεν υπάρχει πια αυτός ο άνθρωπος, δεν ζει ούτε αυτός και ως ένα ελάχιστον είδος ευγνωμοσύνης, πήραμε αυτή την απόφαση».

Σία Κοσιώνη: η συγκινητική εξομολόγηση για τη στιγμή της γέννας & οι ενοχές της ως μαμά!

Η ίδια τόνισε ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο 2ου παιδιού ενώ για την ώρα θέλει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Όμως μίλησε και για τη σχέση της με το Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και για τις υποχρεώσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας που τον κάνουν να λείπει πολλές ώρες και μέρες απο την ίδια και το μικρό. «Έχουμε καταφέρει και ζούμε πολύ αρμονικά, πολύ ήρεμα. Τις μέρες βεβαίως και τις ώρες που καταφέρνουμε να είμαστε μαζί. Γιατί ολόκληρο Σαββατοκύριακο είναι κάτι σπάνιο. Ο Κώστας δεν ζει εδώ, η έδρα του είναι στη Λαμία, διαρκώς πηγαινοέρχεται, καταπίνει χιλιόμετρα, έχει ένα εξοντωτικό πρόγραμμα, πολλά σαββατοκύριακα πρέπει να λείπει, άρα δεν είναι κάτι δεδομένο ότι το σαββατοκύριακο είναι κάτι δικό μας. Δεν με αγχώνει που δεν είναι εδώ γιατί έτσι είναι η ζωή μας. Έχω προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα. Επίσης, αν κάτι συμβεί έχω και τους γονείς μου, έχω τον αδελφό μου που είναι κοντά και μπορούν να με βοηθήσουν. Λίγο με άγχωνε όταν ήμουν έγκυος. Που τελικά όταν γέννησα ξαφνικά και χωρίς να το περιμένουμε, πράγματι έλειπε ο Κώστας. Εκείνη τη στιγμή όπως ξέρεις έχεις στο μυαλό σου να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο με ασφάλεια. Στεναχωρήθηκα, γιατί αυτή τη στιγμή είσαι και πολύ ευάλωτη και θες τον άνθρωπο σου. Εκείνος τσακίστηκε να γυρίσει, αλλά παρόλα αυτά επειδή ήταν και πολύ μακριά, ήταν στη Γερμανία, όσο και να τσακίστηκε, έφτασε μια ώρα αφότου είχε γεννηθεί το μωρό. Ως πατέρας είναι έμπειρος, είναι πολύ τρυφερός, έχει ένα μοναδικό τρόπο να γίνεται και ο ίδιος παιδί. Ο τρόπος με τον οποίο παίζει με τα παιδιά του είναι πάρα πολύ γλυκός».

Δείτε το video