Ποιο είναι το κοριτσάκι που παίρνει βραβείο πιο τρομακτικής Halloween στολής;

Δημοσιεύθηκε στις

Μπορεί στην Ελλάδα να μην γιορτάζουμε ιδιαίτερα την γιορτή Halloween, αλλά κάθε χρόνο τέτοια εποχή επικρατεί στον κόσμο μία φρενίτιδα. Όλοι ψάχνουν να βρουν τις πιο πρωτότυπες ιδέες για στολές και διακόσμηση, ώστε να ξεχωρίσουν, και πηγαίνουν σε θεματικά party που προκαλούν "τρόμο".

Καθώς το instagram feed μας έχει γεμίσει με φωτογραφίες με θέμα το Halloween, με τους διάσημους να επιλέγουν sexy στολές, superheroes, cartoons ή πρωταγωνιστές γνωστών ταινιών, ένα κοριτσάκι από τις Φιλιππίνες κέρδισε επάξια το βραβείο της καλύτερης Halloween στολής για το 2018.


Η μικρή Maya από το Southbay Village στις Φιλιππίνες είναι ένα συνηθισμένο κοριτσάκι που μεταμφιέστηκε και φέτος, ώστε να γυρίσει τα σπίτια της περιοχής της για το γνωστό rick or treat. Αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει και να γίνει viral στο διαδίκτυο είναι όμως η επιλογή της αποκριάτικης στολής της. Η μικρή φόρεσε ένα flroal φόρεμα και έμοιαζε να είναι ακέφαλη και να κουβαλά το κεφάλι της στο... πιάτο! Στην θέση που έπρεπε να ήταν φυσιολογικά το κεφάλι της υπήρχε ένα καλαθάκι στο οποίο μάζευε τα γλυκά και νόστιμα λάφυρα της.

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού,Krystel Hwang ανέβασε στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από την μεταμφίεση της κόρης της για το Halloween να τριγυρνά στην περιοχή με την απόλυτα επιτυχημένη στολή της, με την μικρή να έχει μπει στο πετσί του ρόλου.

Ποιο είναι το κοριτσάκι που παίρνει βραβείο πιο τρομακτικής Halloween στολής;