Πατέρας φαίνεται να θέτει σε κίνδυνο την κόρη του! Ποια είναι η αλήθεια όμως;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το χόμπι του Stephen Crowley είναι λίγο ιδιόρρυθμο, αφού στον ελεύθερό του χρόνο τού αρέσει να συνθέτει φωτογραφίες όπου τοποθετεί μέσω Photoshop την 18 μηνών κόρη του σε διάφορες επικίνδυνες συνθήκες. Οι φωτογραφίες του, όπως ήταν φυσικό, έγιναν viral οπότε ο ίδιος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την δωρεά μυελού των οστών.

H μικρή Hannah πάσχει από HLH [σ.σ. Aιμοφαγοκυτταρικό Σύνδρομο ή αλλιώς η Αιμοφαγοκυτταρική Λεμφοϊστιοκυττάρωση (Hemophagocytic Lymphohistiocytosis, HLH)], μια σπάνια διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος και έχει κάνει χημειοθεραπείες και μεταμόσχευση μυελού των οστών. Επειδή έχει περάσει πολύ χρόνο μέσα στα νοσοκομεία, έχει χάσει πολλές «παιδικές στιγμές», οπότε ο πατέρας της αποφάσισε εκτός από το να τις ζήσει όσο πιο έντονα γίνεται, να δημιουργήσει και μερικές φανταστικές με χιουμοριστική διάθεση αλλά και στόχο ευαισθητοποίησης.


Έτσι γνωρίζοντας τη δύναμη που έχει το Photoshop αποφάσισε να δημιουργήσει τις παρακάτω φωτογραφίες, εξηγώντας ότι: «Εργάζομαι ως σχεδιαστής, οπότε σκέφτηκα πως θα είχε πλάκα να βάλω κάποιον τόσο εύθραυστο σε τόσο επισφαλείς καταστάσεις. Οι περισσότερες αντιδράσεις είναι θετικές, αλλά μερικοί δεν πιάνουν ότι αστειεύομαι και σχολιάζουν κάτω από τις φωτογραφίες πως πρέπει να με πυροβολήσουν».

Ο Stephen συγκεντρώνει χρήματα για το «Be the Match», που φέρνει σε επαφή δότες μυελού των οστών με εκείνους που χρειάζονται μεταμόσχευση.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Hope yis all have a deadly one.

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on

Someone is a little unhappy about the Christmas decorations going away.

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on

I think the new stair gates may be faulty.

A post shared by Stephen Crowley (@steecrowley) on

Πηγή: lifo.gr
Φωτογραφίες : instagram profile account