Παγκόσμια ημέρα γέλιου: 5+1 μωράκια γελούν με την ψυχή τους και εμείς «λιώνουμε» (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η παγκόσμια ημέρα γέλιου γιορτάζεται σήμερα, 6 Μαΐου, και θεσπίστηκε το 1998 από τον ιδρυτή της Yoga Γέλιου, Δρ. Μαντάν Κατάρια, ώστε να γνωστοποιηθούν τα φυσιολογικά, βιοχημικά και συναισθηματικά οφέλη του γέλιου και να μνημονεύεται έτσι η θεραπευτική του επίδραση!

Ο εορτασμός της συγκεκριμένης ημέρας εξαπλώθηκε στη συνέχεια στις αγγλοσαξονικές χώρες, στη Γαλλία, στην Ουγγαρία, στη Γερμανία και στις σκανδιναβικές χώρες και από τότε γιορτάζεται κάθε πρώτη Κυριακή του Μαΐου.


Το γέλιο μέσα από τις φυσιολογικές και βιοχημικές διεργασίες που ενεργοποιεί στον οργανισμό μπορεί να είναι μια πραγματική δύναμη θεραπείας, εξυγίανσης και ειρήνης για την ανθρωπότητα και τη Γη. Αποτελεί μορφή έκφρασης κι ελευθερίας, ενώ παράλληλα μας βοηθάει να νιώσουμε καλύτερα χάρη στις ενδορφίνες που απελευθερώνονται, αλλά και να κάψουμε θερμίδες. Τα οφέλη του στην υγεία είναι αμέτρητα. Βοηθάει στη μείωση του άγχους και της αρτηριακής πίεσης, στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και στη μείωση των ρυτίδων, αφού όταν γελάμε γυμνάζονται οι μύες του προσώπου.

Εμείς στο all4mama συγκεντρώσαμε 7 απίστευτα βιντεάκια που παρουσιάζουν μωρά να ξεκαρδίζονται στα γέλια. Απολαύστε τα!

Ένα μωράκι που γελάει ασταμάτητα βλέποντας το σκύλο του να κυνηγάει…. φούσκες!

Βλέποντας τη μαμά του να τρώει πατατάκια το μωρό ενθουσιάζεται και «πεθαίνει» στα γέλια!

Αυτά τα 4 διδυμάκια ξεκαρδίζονται στα γέλια βλέποντας αυτόν τον κύριο να επιδίδεται σε τρελές γκριμάτσες!

Ένα μπρελόκ με κλειδιά είναι ο λόγος που αυτό το γλυκύτατο μωράκι από την Ασία έχει πέσει στα πατώματα- κυριολεκτικά και μεταφορικά- από τα γέλια!

Ο μπαμπάς κάνει κομματάκια ένα φύλλο χαρτί και αυτό το μπεμπάκι γελάει με όλη του την ψυχή!

Αυτός ο μικρός μπόμπιρας ενθουσιάζεται και γελά δυνατά όταν η μαμά του παίζει με την πιπίλα του!

 

tags:






tags: