Η συγκινητική φωτογράφιση μίας μητέρας που έχασε τον σύζυγο της

Δημοσιεύθηκε στις

Από τότε που η Stephanie Maynetto-Jackson έχασε τον 28χρονο σύζυγο της, Stuard σε ατύχημα με μοτοσικλέτα, τον Δεκέμβριο του 2017, η ζωή της άλλαξε εξ ολοκλήρου. Καθώς ο σύζυγος της ήταν στρατιωτικός βετεράνος, ο θάνατος του έγινε γνωστός στην κοινωνία της πόλης όπου κατοικούσαν και συγκλόνισε τους πάντες. Η Stephanie όμως είχε ήδη έναν γιο μαζί με τον Stuard, ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, όταν συνέβη το τραγικό γεγονός. Η νεαρή κοπέλα βέβαια αποφάσισε πως πρέπει να τιμήσει το άντρα της με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε, ώστε η μνήμη του να μείνει για πάντα χαραγμένη τόσο στο δικό της μυαλό όσο και στων παιδιών της. Άλλωστε, ακόμα και το μωρό που είχε στην κοιλιά της θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να γνωρίσει τον πατέρα του.

Η συγκινητική φωτογράφιση μίας μητέρας που έχασε τον σύζυγο της


Η νεαρή μητέρα λοιπόν αποφάσισε να φωτογραφηθεί από επαγγελματία φωτογράφο από τον οποίο και ζήτησε με την βοήθεια του photoshop να προσθέσει τον αγαπημένο της στις φωτογραφίες, ώστε να νιώθει πως ήταν και εκείνος εκεί μαζί της. Όπως παραδέχτηκε βέβαια η Stephanie η διαδικασία της φωτογράφισης την έκανε να νιώθει γλυκόπικρα συναισθήματα. Όπως δήλωσε η ίδια " Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης με είχαν κατακλείσει διάφορα, δυνατά συναισθήματα. Καθώς κρατούσα την φουσκωμένη μου κοιλιά, ένιωθα πολύ πόνο που ο Stuard δεν θα είναι δίπλα μου να δει τα παιδιά μας να μεγαλώνουν, ενώ σκεφτόμουν συνεχώς όλες τις συζητήσεις που είχαμε προλάβει να κάνουμε, οι οποίες αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών μας" .

Η συγκινητική φωτογράφιση μίας μητέρας που έχασε τον σύζυγο της

Μάλιστα, ένας επιπλέον λόγος που αποφάσισε να κάνει αυτή την φωτογράφιση η Stephanie είναι και το γεγονός ότι είχαν αποφασίσει να κάνουν αυτή την φωτογράφιση με τον αγαπημένο της όταν του είχε ανακοινώσει πως περιμένει το δεύτερο παιδί τους. Έτσι, η νεαρή μητέρα αποφάσισε να τηρήσει την υπόσχεση που είχαν δώσει οι δυο τους και να μετατρέψει αυτό το τραγικό γεγονός σε δύναμη για εκείνη και τα παιδιά τους.

Η Stephanie δήλωσε πως αυτή την φωτογράφιση την ήθελε πάρα πολύ ο σύζυγος της από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακάλυψε πως η γυναίκα του είναι έγκυος, ενώ κατά την διάρκεια της φωτογράφισης η Stephanie δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται -όπως ήταν αναμενόμενο- πως θα ήταν αν στο πλευρό της ήταν ο αγαπημένος της Stuard.

"Ο Stuard ήταν ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος, ενώ η αγαπημένη του ασχολία ήταν να βρίσκει νέους τρόπους για να με κάνει να γελάω συνεχώς. Έτσι ήξερα πως αν ήταν κοντά μου εκείνη την ημέρα θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να με κάνει να χαμογελώ."

Όπως παραδέχτηκε ένας ακόμα λόγος που αποφάσισε να κάνει εν τέλει αυτή την φωτογράφιση είναι επειδή πίστευε πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να νιώσει για ακόμα μία φορά δίπλα στον αγαπημένο της Stuard, έστω και για λίγες στιγμές.

"Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης ένιωσα πως ο Stuard θα είναι για πάντα δίπλα μου. Επίσης συνειδητοποίησα πως ο γιος μας Stuard II θα έχει έστω αυτές τις φωτογραφίες μαζί με τον πατέρα του, ενώ θα μάθει πόσο θα ήθελε να είναι εκεί μαζί μας"

Η συγκινητική φωτογράφιση μίας μητέρας που έχασε τον σύζυγο της

Η συγκινητική φωτογράφιση μίας μητέρας που έχασε τον σύζυγο της

Η συγκινητική φωτογράφιση μίας μητέρας που έχασε τον σύζυγο της