Η νέα τάση για τέλειο κορμί λέγεται Combo Treatments

Δημοσιεύθηκε στις

Combo Treatments

Συνδυαστικές θεραπείες: οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι για τέλειο κορμί


Από τη Μαρίλη Ευφραιμίδη

Σκεφτόμαστε το παλιό τζην με νοσταλγία, αναρωτιόμαστε αν θα ξαναχωρέσουμε ποτέ σε αυτό και ανησυχούμε αν πράγματι υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσουμε τις ατέλειες. Μας φταίνε τα ψωμάκια, οι επιπλέον πόντοι στη μέση, το λίπος που έχει μαζευτεί γύρω από τα γόνατα, η χαλάρωση στην εσωτερική πλευρά των μηρών, τα πάντα! Κατά καιρούς ακούμε για διάφορες τεχνικές που αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος ή τη χαλάρωση. Ωστόσο, δεν μας φτάνει να διορθώσουμε ένα από αυτά. Εκείνο που αληθινά ονειρευόμαστε είναι να διορθώσουμε όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σιλουέτα μας.

Η νέα τάση στα ιατρεία είναι τα «combo», ή πιο απλά «combination treatments», δηλαδή οι συνδυαστικές θεραπείες. Οι συσκευές, οι ενέσεις και τα νήματα επιστρατεύονται για να δώσουν λύση. Οι πιο προηγμένες μέθοδοι ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα: ένα κορμί χωρίς ψεγάδι, χωρίς περιττό λίπος, χωρίς καπιτονέ, χωρίς χαλάρωση.

 

Η ομορφιά δεν είναι μόνο επιφανειακή

«Το πρόβλημα του τοπικού πάχους δεν είναι ποτέ μία απλή ιστορία» μας λέει η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα, εκπαιδευμένη στο Skin Aesthetic Institute της Νέας Υόρκης. «Η λιποδυστροφία, η κυυτταρίτιδα και η χαλάρωση του δέρματος είναι σύνθετα ζητήματα. Για να τα αντιμετωπίσουμε πρέπει να δράσουμε σε πολλά επίπεδα, από τις λιποαποθήκες που βρίσκονται στο βάθος, μέχρι τα λιποκύτταρα της κυτταρίτιδας που εναποτίθενται πιο κοντά στην επιφάνεια ενώ συγχρόνως πρέπει να διορθώσουμε και το δέρμα που υποφέρει από χαλάρωση».

 

«Οι γυναίκες που υποφέρουν από λιποδυστροφία έχουν συνήθως και ψωμάκια και κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Αν διορθώσουμε το ένα από τα τρία ζητήματα, τότε ενδέχεται το άλλο να επιδεινωθεί. Αν, για παράδειγμα, διαλύσουμε το ψωμάκι στο γλουτό, τότε το δέρμα που το καλύπτει ενδεχομένως να μείνει «άδειο» και να χαλαρώσει». Για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα η κ. Τζούμα συνδυάζει τις ακόλουθες μεθόδους:

 

Κρυολιπόλυση με Kryokontur: Η κρυολιπόλυση βασίζεται σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης ο οποίος καταστρέφει τα στοχευμένα λιποκύτταρα με απόλυτη ακρίβεια. To Kryokontur είναι το πρώτο στην Ελλάδα γερμανικό σύστημα κρυολιπόλυσης, με νέα τεχνολογία compressor και δυνατότητα να θεραπεύει μεγάλες επιφάνειες. Έχει διπλάσιο χρόνο δράσης για να καταστρέφει μεγαλύτερες ποσότητες λίπους, τριπλάσια σε έκταση κεφαλή για να πιάνει μεγαλύτερες επιφάνειες, εφαρμόζεται παντού (κοιλιά, γλουτοί, μηροί, μπράτσα, γόνατα, προσαγωγοί, ψωμάκια) και επαναλαμβάνεται δωρεάν μετά από έναν μήνα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Η απώλεια λίπους μπορεί να φτάσει το 50%.

 

Venusian Carboxytherapy: Αυτή η πρωτοποριακή μέθοδος χρησιμοποιεί βελόνες έγχυσης που διοχετεύουν συγχρόνως ιατρικό CO2 σε ΟΛΕΣ τις πάσχουσες περιοχές του σώματος στη διάρκεια μίας μόνο συνεδρίας. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε επίσκεψη καταπολεμάται συγχρόνως το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και μπράτσα. Με τη διοχέτευση του διοξειδίου του άνθρακα ο οργανισμός αυξάνει αυτόματα την αιμάτωση στις υπό θεραπεία περιοχές. Η αυξημένη αιμάτωση προκαλεί απομάκρυνση των τοξινών καθώς και βελτίωση της μικροκυκλοφορίας με αποτέλεσμα τη διόρθωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

 

Venus Legacy: Το Venus Legacy παρέχει ταυτόχρονα Πολυπολική Ραδιοσυχνότητα, Μαγνητικό Παλμό και Παλμική Αναρρόφηση στο δέρμα παράγοντας έτσι ένα πυκνό και ομοιόμορφο πλέγμα θερμότητας. Το γεγονός αυτό διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την μικροαγγείωση για καλύτερη αιμάτωση και λιπόλυση. Οι θεραπείες με το Venus Legacy, είναι 100% ασφαλείς, ανώδυνες και για όλους τους τύπους δέρματος, παρέχοντας άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα για το πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα:

 

LPG Lipomassage: Το παγιδευμένο λίπος κινητοποιείται και μεταβολίζεται χάρη σε μία τεχνολογία που χρησιμοποιεί το μασάζ αρνητικής πίεσης. Οι κύλινδροι, οι οποίοι σθγκρτούν το δέρμα στο μεταξύ τους διάστημα, λειτουργούν με τέσσερις κινήσεις: αδυνάτισμα, σύσφιξη, γλυπτική και επαναδιανομή του λίπους. Τα ρόλερ του Lipomassage μαλάσσουν με τέτοιο τρόπο ώστε το λιποκύτταρο διεγείρεται και καταστρέφεται.

 

Ραδιοσυχνότητες Accent: Για να διορθωθεί η χαλάρωση χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ που θα ξυπνήσει τους ινοβλάστες. Το Accent εκπέμπει ραδιοσυχνότητες που μεταφέρουν ενέργεια στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος και αυξάνουν τη θερμοκρασία. Οι ινοβλάστες υπακούουν στο θερμικό φορτίο και θέτουν σε εγρήγορση τις αναπλαστικές τους λειτουργίες ώστε να διορθώσουν αυτό που αντιλαμβάνονται σαν τραύμα. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και η σύσφιξη του δέρματος.

 

Για να επιτευχθεί ο στόχος της καλλίγραμμης σιλουέτας, οι τεχνολογίες που αναφέραμε συνδυάζονται με μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης και με νήματα σύσφιξης και ανόρθωσης, ώστε να σχεδιαστεί το δικό σας, απόλυτα προσωπικό combo treatment.

 

INFO: Επικοινωνήστε με τo ιατρείο της δερματολόγου Αναστασίας Τζούμα (Κειριαδών 7, Αθήνα, τηλ.: 210-3425965, info@tzouma.gr, www.tzouma.gr ).