Ελεονώρα Μελέτη : Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στο The2night Show, η Ελεονώρα Μελέτη σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψε και μοιράστηκε μαζί μας προσωπικές πληροφορίες.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την πρόσφατη εξομολόγησή της ότι έκανε κρυοσυντήρηση ωαρίων η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που βρίσκονται λίγο πριν τα 40 και έχουν αποφασίσει να αναβάλουν την μητρότητα για λόγους υγείας ή για προσωπικούς λόγους.


Η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά:

"Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων. Απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν αναβάλει τη μητρότητα για λόγους προσωπικούς ή λόγους υγείας, σε γυναίκες που έχουν αποφασίσει πως θέλουν να αφιερώσουν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους στην καριέρα και γυναίκες που δεν είχαν την τύχη να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο και νιώθουν πως ο χρόνος περνάει. Η κρυοσυντήρηση σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία που μπορεί να θεωρείται δύσκολη. Για αυτό και πρέπει να γίνεται πριν από τα 40, όταν θέλεις να παγώσεις ουσιαστικά το χρόνο."