Βασιλική Μιλλούση: Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της παραδίδει μαθήματα γιόγκα στις μέλλουσες μανούλες (video)

Δημοσιεύθηκε στις

H Βασιλική Μιλούση  ετοιμάζεται να γίνει μανούλα χωρίς όμως να ξεχνά την μεγάλη της αγάπη, την γυμναστική.

Η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, που παντρεύτηκε πρόσφατα τον έρωτα της ζωής της, ολυμπιονίκη των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια, ετοιμάζονται να γίνουν γονείς σε λίγους μήνες, καθώς η Βασιλική Μιλλούση είναι 6 μηνών έγκυος.


Η μέλλουσα μητέρα είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και τις καλοκαιρινές της διακοπές. Και μπορεί οι βουτιές και το κολύμπι να την βοηθούσαν να μην νιώθει το βάρος της κοιλιάς της, τώρα όμως που επέστρεψε στην Αθήνα, συνεχίζει να γυμνάζεται με διαφορετικό τρόπο.
Μαθήματα γυμναστικής μέσω Instagram παρέδωσε η Βασιλική Μιλλούση

Βασιλική Μιλλούση: Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της παραδίδει μαθήματα γιόγκα στις μέλλουσες μανούλες (video)
Εξάλλου, η αγάπη της για την γυμναστική είναι τεράστια και πριν από ένα μήνα είχε ξαφνιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους κάνοντας σπαγγάτο πάνω σε δοκό ισορροπίας, αλλά η γυμναστική είναι κάτι που δεν απαγορεύεται για τις εγκύους.

Και τώρα, η Βασιλική Μιλλούση, θέλησε να δείξει στους οπαδούς της και συγκεκριμένα σε όσες εγκύους την ακολουθούν, κάποιες ασκήσεις γυμναστικής που μπορούν να κάνουν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Έκανε λοιπόν μια ανάρτηση ποστάροντας 4 διαφορετικά βίντεο με τις ασκήσεις που η ίδια ακολουθεί και έγραψε στην λεζάντα: «Καλημέρα σας!!Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος, λοιπόν...όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θάλασσα, νωρίς το πρωί. Ήταν το καλύτερο! Τώρα όμως που δεν είμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ ,κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετά και φυσικά όταν δεν νιώθω πολύ καλά...απλά δεν κάνω. Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκεί να μην κάνουμε υπερβολές(αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν)».

https://www.instagram.com/p/B1YOnM5oCjb/