To μεγαλύτερο back to school event : Σάββατο 8 και 15 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το Happy School Year έρχεται στο Athens Metro Mall ενημερώνοντας τους γονείς και διασκεδάζοντας τα παιδιά με το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς

Σάββατο 8 και 15 Σεπτεμβρίου!


Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας καθώς σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τις αλλαγές που επέρχονται στη ζωή μικρών και μεγάλων!
Οι γονείς νιώθουν την ανάγκη να προσφέρουν στα παιδιά τους ό,τι καλύτερο διαθέτουν υλικά και ψυχικά και τα παιδιά να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις της επόμενης τάξης.
Το all4mama.gr με χορηγό επικοινωνίας τον Easy 972 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το «Happy School Year» event, μια ξεχωριστή γιορτή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που πέρυσι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και έβαλε τις βάσεις ώστε να αποτελέσει θεσμό και την επόμενη χρονιά!
Στο «Ηappy School Year» event, οι γονείς θα ενημερωθούν από τους ειδικούς για θέματα σχολικής ετοιμότητας και δεξιότητας.
Θα μάθουν πώς μπορούν να εντάξουν στη διατροφή των παιδιών τους τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζονται για μια σχολική χρονιά γεμάτη ενέργεια και δύναμη.
Θα γνωρίσουν τις απαραίτητες πληροφορίες για την πρόληψη και την υγεία των παιδιών τους.
Θα γνωρίσουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών του και γιατί όχι.. θα κάνουν γυμναστική μαζί με τα παιδιά τους!!!

Την τιμητική τους όμως στην εκδήλωση δεν θα την έχουν μόνο οι γονεία αλλά και τα παιδιά, καθώς στον τρίτο όροφο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα φτιάξουν το δικό τους καδράκι για την πρώτη μέρα στο σχολείο.
Ομιλητές στο δεύτερο «Happy School Year » θα είναι ο Μπάμπης Κυραιλίδης - Πρόεδρος Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων, η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, η ψυχολόγος Τζίνα Θανοπούλου,  ο διατροφολόγος Iωσήφ Αλεξανδρίδης, η παιδοφθαλμίατρος Βίκυ Φωλλίδη, η ψυχολόγος του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Πλοήγησης Μαρία Δάρρα, η food blogger Θέμις Καρδιόλακα , η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντυ Περσάκη, η συγγραφέας παραμυθιών Μαρίνα Γιώτη κι άλλοι εκλεκτοί επιστήμονες.
Η εκδήλωση θα κλείσει με πολλά πλούσια δώρα και δωροεπιταγές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
12.00 – 13.00
Προετοιμασία του μαθητή για το σχολείο

13.00 – 13. 30
Διατροφή του μαθητή

13.30 – 14.00
Ιατρική πρόληψη του μαθητή

14.00 – 14.30
Κατάλληλες αθλητικές δραστηριότητες του μαθητή

14.30 – 15.00
Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο του μαθητή

11.00 – 16.00
Craft room by Agapi

To μεγαλύτερο back to school event : Σάββατο 8 και 15 Σεπτεμβρίου