Ο πιο σπουδαίος & τρυφερός λόγος που αυτός ο περήφανος πατέρας έγινε viral!

Ναι, η κοινωνία μας είναι λίγο πίσω για να είναι Έλληνας ο πατέρας αυτός, αλλά ο Louis, από την Καλιφόρνια, δεν παύει να αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους τους γονείς.

Για ποιο λόγο; Έκανε κάτι τόσο μοναδικό; Έκανε κάτι πολύ όμορφο και ταυτόχρονα συγκινητικό, που μας βάζει όλους μας σε σκέψεις.

Ο ίδιος ενώ έκανε τη βάρδια του στο εστιατόριο που δουλεύει, συνομιλούσε, όπως κάνει συνήθως με τους πελάτες του. Η κουβέντα ήρθε φυσικά στο 18χρονο γιο του και έτσι, χωρίς να χάσει χρόνο, έστειλε μήνυμα στο γιο του και του ζήτησε να του στείλει φωτογραφίες του με το αγόρι του για να τις δείξει στους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλούσε.

Ο γιος του συγκινήθηκε πολύ από την κίνηση αυτή του πατέρα του και χάρηκε που ένιωθε υπερηφάνεια για τον ίδιο και το αγόρι του. Γι΄ αυτό και αποφάσισε να μοιραστεί το περιστατικό με τους ακόλουθούς του στο twitter. "Έτσι ο μπαμπάς μου έδειξε το αγόρι μου και έμενα στη δουλειά" σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία, με τη συνομιλία του με τον μπαμπά του, που δημοσίευσε.

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν πολύ υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά και το tweet έγινε φυσικά viral. Όλος ο κόσμος αγάπησε αυτόν τον πατέρα, που λατρεύει τον γιο του και είναι υπερήφανος γι’ αυτόν, ανεξάρτητα από την σεξουαλική του ταυτότητα.

Μπαμπάς και γιος μίλησαν στο BuzzFeed News και ο 18χρονος ανέφερε «πραγματικά λάτρεψα τα σχόλια για τον μπαμπά μου. Όλοι μου λένε πόσο πολύ αγάπησαν τον πατέρα μου- ότι είναι ο πατέρας της χρονιάς». Μάλιστα είπε πως κάποιος από αυτούς που είδαν τι έκανε ο πατέρας του, του είπε ότι «είμαι straight και ο μπαμπάς μου δεν το κάνει αυτό για μένα». «Δεν είναι επειδή είμαι gay, είναι μονάχα ότι ο μπαμπάς μου δέχεται τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι ερωτευμένος» συμπλήρωσε.

Όσο για τα θετικά σχόλια που έλαβε, ο Louis είπε ότι «με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα και ότι οι άνθρωποι είναι εκεί έξω για να με στηρίξουν». Υπήρξαν βέβαια και αρνητικά σχόλια, όπως κάποιος που είπε ότι θα έπρεπε να τον απολύσουν  από τη δουλειά, ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν ότι δεν κατάλαβαν πως μπορεί να το αποδεχτεί αυτό από το γιο του. «(Αυτά) με εκνευρίζουν. Όταν λέει κάποιος κάτι για το γιο μου». Ενώ ο 18χρονος ανέφερε για τα κακεντρεχή σχόλια ότι «προσπαθούν να πάρουν δύναμη από εμάς, και αν το αφήσω να γίνει, θα τους δώσω δύναμη. Αν δεν απαντήσω και δεν ασχοληθώ μαζί τους, δεν θα τους προσέξει κανείς».

«Πάντα αγαπούσα και υποστήριζα το γιο μου, από την πρώτη μέρα, από τότε που μας το είπε!» δήλωσε ακόμη ο Louis. Ενώ τέλος, συμβουλεύει και τους άλλους γονείς να είναι υποστηρικτικοί με τα παιδιά τους, όπως είπε ο ίδιος «εμείς τους έχουμε φέρει στον κόσμο, το θυμάστε;».

tags:

feautured

tags:

feautured