Το νησί του Ποτέ-Ποτέ: Η ιστορία μιας μικρής στρουθοκάμηλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Καλώς ήρθατε στο Νησί του Ποτέ-Ποτέ! Εδώ θα γνωρίσετε τον Ποτέ-Ποτέ, έναν πολύ κουλ τύπο που δεν το έχει καταλάβει, αλλά από στιγμή σε στιγμή η ζωή του θα αλλάξει για πάντα!

Ο Ποτέ-Ποτέ είναι μια μικρή στρουθοκάμηλος που ζει σε ένα μαγευτικό νησί στη μέση του Ωκεανού, όπου όλα δείχνουν να είναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α. Κάτι συμβαίνει όμως με το «τέλειο» νησί του Ποτέ-Ποτέ. Φαίνεται... ότι βουλιάζει!


Παρά τις προειδοποιήσεις φίλων και περαστικών, ο Ποτέ-Ποτέ αρνείται να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Τι θα συμβεί τελικά στον Ποτέ-Ποτέ; Θα καταφέρει να προσαρμοστεί ή θα βουλιάξει μαζί με το νησί του;

Το νέο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη, είναι μια ιστορία που αποδεικνύεται κάθε μέρα πιο επίκαιρη από ποτέ για την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις αλλαγές της ζωής, αλλά και για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Το νησί του Ποτέ-Ποτέ: Η ιστορία μιας μικρής στρουθοκάμηλου

Η συγγραφέας και εικονογράφος Μαρίνα Γιώτη, μετά τη μεγάλη επιτυχία του βραβευμένου βιβλίου της Γέτι: Η δύναμη του ακόμη, και Τα Φλαφ της ευτυχίας που αγαπήθηκαν από χιλιάδες παιδιά, επιστρέφει με ένα νέο, πολυαναμενόμενο παιδικό βιβλίο πάνω στην ψυχική ενδυνάμωση, που μιλάει για το πώς μπορούμε να αξιοποιούμε τις εκάστοτε συνθήκες, για να μετατρέπουμε τα εμπόδια σε εφόδια για την εξέλιξή μας.

Όλα τα βιβλία είναι εκδόσεις Διόπτρα