Συγκλονιστικό βίντεο με 11χρονη ηρωίδα που παλεύει με τον επίδοξο απαγωγέα της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι έξυπνες κινήσεις μιας 11χρονης την έσωσαν από την απαγωγή. Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της και την ετοιμότητά της η μικρή κατάφερε να ξεφύγει από τον επίδοξο απαγωγέα της. Μάλιστα όπως αποδείχθηκε ήταν σεσημασμένος παιδεραστής.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην Πενσακόλα της Φλόριντα, και όλο το σκηνικό καταγράφηκε σε βίντεο, που αμέσως έκανε τον γύρο του κόσμου.


Όλα συνέβησαν όταν η μικρή περίμενε το σχολικό λεωφορείο να την παραλάβει. Ένας άντρας περνάει μ' ένα λευκό SUV και βλέπει τη μικρή μόνη της. Φεύγει κι επιστρέφει σε πολύ λίγο και σταματά απότομα. Βγαίνει από το αυτοκίνητο κι αρχίζει να τρέχει προς το κοριτσάκι κρατώντας μαχαίρι. Τότε η 11χρονη, πανικόβλητη, παίρνει την  τσάντα της και τρέχει μακριά, ωστόσο ο άντρας την προλαβαίνει και υπό την απειλή του μαχαιριού αρχίζει να την τραβά προς το αυτοκίνητο.

Η γενναία μικρή δεν παραδίδεται, παρά το φόβο της, παλεύει μαζί του, αιφνιδιάζοντάς τον και καταφέρνει να ελευθερωθεί. Το κορίτσι όμως, με θάρρος κλώτσησε τον απαγωγέα, ο οποίος τελικά τρέχει προς το αυτοκίνητο και εξαφανίζεται.

Με τη βοήθεια του βίντεο συνελήφθη ο 30χρονος Τζάρεντ Πολ Στάντζα με την κατηγορία της απόπειρας απαγωγής. Έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, καθώς στο παρελθόν είχε προβεί σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Προφυλακίστηκε και αναμένεται να γίνει δίκη.

Πάντως, δύο εβδομάδες προτού στήσει την επιχείρηση απαγωγής, ο 30χρονος είχε πλησιάσει, στις 7 το πρωί, την 11χρονη, ενώ περίμενε το σχολικό της, και της είχε μιλήσει στα ισπανικά.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το περιστατικό θα μπορούσε να είχε τελειώσει διαφορετικά. Αν το 11χρονο κορίτσι δεν είχε σκεφτεί να δώσει μάχη και να μην τα παρατήσει, η ιστορία θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά», είπε ο σερίφης που διερευνά την υπόθεση.