Οι περιπέτειες του γιού της Νίκης Κεραμέως (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της και τον πέρασε με τα παιδιά της στο πάρκο.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Η κ. Κεραμέως εργάζεται σκληρά στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, χωρίς ωράριοΌμως είναι και μαμά δύο μικρών αγοριών: του 5χρονου Λουκά και του 2,5 ετών Κωνσταντίνου. Σήμερα λοιπόν βρήκε την ευκαιρία να διασκεδάσει και να παίξει με τα παιδιά της.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε με τον γιο της, ο οποίος είναι ένα πανέμορφο αγοράκι! Όπως φαίνεται απόλαυσαν τη ημέρα τους.

Η καθημερινότητά της είναι πολύ απαιτητική. Και όπως έχει ομολογήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της, της λείπουν: "Είναι αρκετές οι φορές που θα φτάσω στο υπουργείο στις εφτάμιση το πρωί και θα γυρίσω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, ενώ δουλεύω συχνά και τα Σαββατοκύριακα. Ξεκλέβω όμως χρόνο, προσπαθώ όσο μπορώ να γυρνάω σπίτι να βλέπω τα παιδιά, να τα βάζω για ύπνο και να συνεχίζω να δουλεύω".

Χθες Μεγάλη Πέμπτη η υπουργός Παιδείας, βρέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS. Η κ. Κεραμέως συνομίλησε με τα παιδιά, άκουσε τους προβληματισμούς τους  και συγκινήθηκε βαθιά, όπως έδειξε το μήνυμα της. "Πολλά πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας. Δεν είναι όμως για όλους. Το να έχεις μια οικογένεια και ένα σπίτι είναι ζητούμενο για πολλά παιδιά που για οποιονδήποτε λόγο χωρίστηκαν από τους βιολογικούς τους γονείς.
Η Σακίρα (18 ετών), ο Φάνης (16), η Νεφέλη (14), η Ραφαέλα (13) και ο Διονύσης (12) με ξενάγησαν σήμερα στο σπίτι τους στα Παιδικά Χωριά SOS. Μου έδειξαν τα δωμάτιά τους, τα παιχνίδια τους, τις αφίσες στους τοίχους τους, μου μίλησαν για τη φετινή σχολική χρονιά και την τηλεκπαίδευση.

Ο Διονύσης με ρώτησε αν θα μπορέσει να πάει κατασκήνωση το καλοκαίρι, η Ραφαέλα για το πως είναι μια τυπική μέρα μου, η Σακιρα μου μίλησε για τις επιλογές της στο μηχανογραφικό. Τα λόγια είναι φτωχά για την υπηρεσία που προσφέρει ο οργανισμός αυτός @sosvillagesgr σε αυτά τα παιδιά, για να έχουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή όπως όλα τα άλλα. Αλλά και για τους φορείς που στηρίζουν τους οργανισμούς αυτούς, όπως ο Δεσμός @desmos_non_profit_foundation που προσέφερε δώρα σε όλα τα παιδιά που κατοικούν εκεί"  έγραψε η κ. Κεραμέως.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.