Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο του - Και δεν είναι ένα!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τον Απρίλιο ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας κι άλλαξε όλη της ζωή του. Ο ερχομός του γιου του ανέτρεψε όλη την κοσμοθεωρία του για τη ζωή. Πλέον ο μικρός του, είναι η απόλυτη προτεραιότητα του.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω.


Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων» είχε γράψει ο Ορφέας Αυγουστίδης σε ανάρτησή του στο Instagram, λίγο μετά τη γέννηση του γιου του. Τα λόγια του αυτά είναι χαρακτηριστικά των αισθημάτων που τον κατέκλυσαν.

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στον πέντε μηνών γιο του,

Όπως είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας στο Happy Day: «Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με την φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς. Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφο σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία.

Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος. Θέλω να είμαι και εγώ ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφο μου. Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον πατέρα του, επίσης γνωστό ηθοποιό, Ντίνο Αυγουστίδη, και οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ξετρελαμένη με τον εγγονό της είναι και η μητέρα του Ορφέα,  Μαρία Τζομπανάκη.