Μια κόρη για τον Έλον Μασκ - Το περίεργο όνομα που έδωσε στο έβδομο παιδί του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla, Έλον Μασκ, είναι αγορομπαμπάς! Έχει αποκτήσει έξι αγόρια και τώρα ήρθε στο κόσμο η κόρη του.

Οο πενηντάχρονος Μασκ είναι χωρισμένος από την συγγραφέα Justine Wilson, με την οποία έχει πέντε γιους: τους δίδυμους Griffin and Xavier 17 ετών και τα τρίδυμα Damian, Saxon και Kai 16 ετών.


Πριν από δύο χρόνια απέκτησε έναν ακόμα γιο από τη σχέση του με την Γκριμς. Η οικογένειά τους μεγάλωσε, καθώς υποδέχθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το δεύτερο παιδί τους. Η Γκριμς είχε κρατήσει κρυφό ότι περίμεναν δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.  την εγκυμοσύνη της. Μιλώντας στο Vanity Fair, όπου και αποκάλυψε την γέννηση του παιδιού, η Γκριμς δήλωσε «δεν ξέρω τι σκεφτόμουν», αναφερόμενη στο γεγονός ότι το απέκρυψε από τους χιλιάδες θαυμαστές της.

Επίσης στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε και το όνομα του κοριτσιού. Μετά τον μεγάλο γιο του ζευγαριού, τον περίπου δύο ετών X Æ A-XII, το δεύτερο παιδί ονομάστηκε Exa Dark Sideræl. Όπως σημείωσε όμως η ίδια, θα την αποκαλούν Υ, που ταιριάζει και με το ψευδώνυμο του αγοριού, Χ.

Ο γιος του ζευγαριού X Æ A-XII στην αγκαλιά του του διάσημου μπαμπά του μόλις είχε γεννηθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elon Musk (@elonrmuskk)

Η Υ γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 από παρένθετη μητέρα, λίγους μήνες μετά την επανασύνδεση του ζευγαριού έπειτα από περίπου τρία χρόνια χωρισμού.

«Θα προτιμούσα να αναφέρομαι σε αυτόν (Μασκ) ως σύντροφό μου, αλλά είμαστε πολύ ρευστοί. Μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Είμαστε κολλητοί. Βλεπόμαστε όλη την ώρα… Έχουμε τη δική μας σχέση και δεν αναμένω από άλλους να το καταλάβουν», σημείωσε η Γκριμς.

Ερωτώμενη σχετικά με το πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί, η ίδια δήλωσε «είμαστε στα καλύτερά μας. Απλώς χρειάζεται να είμαστε ελεύθεροι». Επίσης, τόνισε ότι πάντοτε ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, με τουλάχιστον τρία ή τέσσερα παιδιά.