Μελέτης Ηλίας: «Εάν δεν είχαμε παιδιά, στην δεύτερη κρίση θα λέγαμε αντίο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Μελέτης Ηλίας και η σύζυγός του, Θέμις Βουτσινά και είχαν πολλά να πουν. Για τη γνωριμία, το γάμο, τα παιδιά τους, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν αυτά τα 20 χρόνια.

Αρχικά μίλησαν στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Τζένη Θεωνά για τη γνωριμία τους.


«Γνωριστήκαμε το 2002 πριν από 20 χρόνια και 12 χρόνια είμαστε παντρεμένοι, μια συμμαθήτριά μου στη σχολή ήταν συμμαθήτρια με τη Θέμιδα στο σχολείο και τη φώναξε να δει τις πτυχιακές της και εκεί τη γνώρισα, της μίλησα, εξέφρασα το ενδιαφέρον μου», ανέφερε για την πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του ο Μελέτης Ηλίας.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με έλεγε πέφτουλα, αλλά η ιστορία με δικαίωσε. Η Θέμις βλέποντας έναν άνθρωπο να είναι έτσι επιθετικός και διαχυτικός σου λέει αυτός λειτουργεί έτσι μονίμως… η ιστορία όμως με δικαίωσε γιατί ήταν η γυναίκα της ζωής μου», ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας .

Το ζευγάρι περιέγραψε και την ημέρα του γάμου τους, πολιτικού και θρησκευτικού, όπου ο Μελέτης βρισκόταν την μία φορά σε πρόβα και την άλλη σε παράσταση και έφυγε «σκαστός» για να παντρευτεί.

«Έφυγα από την πρόβα σκαστός να πάω να παντρευτώ με πολιτικό γάμο ενώ στην παράσταση έφυγα για να παντρευτώ με θρησκευτικό».

Η Θέμις παραδέχτηκε ότι κατά καιρούς τον ζηλεύει αρκετά, χωρίς να της έχει δώσει το αντίστοιχο δικαίωμα. Και παρόλο που αρκετοί στην αρχή της σχέσης τους, είχαν αμφιβολίες για το επάγγελμά του, η ίδια παραδέχεται ότι δεν την δυσκόλεψε ποτέ.

«Περνάω περιόδους που τον ζηλεύω. Ίσως επειδή είναι αυτός που είναι απέναντί μου, έχουμε δουλέψει τη σχέση έτσι που τα επικοινωνούμε, δεν με έχει δυσκολέψει το επάγγελμα στο κομμάτι της εγγύτητας. Δεν είναι εύκολο και είναι ιδιαίτερης ιδιοσυγκρασίας όλο αυτό. Εάν δεν είχαμε παιδιά, στην δεύτερη κρίση θα λέγαμε αντίο. Αλλά όταν έχεις παιδιά, κοπιάζεις. Έχω τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και ο Μελέτης τις εκπληρώνει. Και με αυτή τη δίψα που έχω έβαλα πλάτη σε αυτό. Είμαι εγώ που καμιά φορά πιέζω να συνεχίσει σε πράγματα που αναρωτιέται εάν το χρειάζεται».