Μαρία Κωνσταντάκη: «Είχα σκεφτεί να κάνω μόνη μου παιδί, αλλά έκανα ψυχοθεραπεία και μου πέρασε»

Δημοσιεύθηκε στις

Για την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια και παιδιά μίλησε η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία βρέθηκε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα“, ενώ αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την αποκλήρωσε όταν του ανακοίνωσε πως θα γίνει ηθοποιός και θα δουλέψει σε μπαρ.

Η Μαρία Κωνσταντάκη, την οποία έχουμε συνηθίσει κωμικές σειρές, φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του OPEN, “Έρωτας φυγάς”, κάνοντας την ανατροπή.


«Είχα πει εγώ ότι είμαι ανοιχτή σε σχέση υπό προϋποθέσεις; Φαντάζομαι θα εννοούσα να είμαι σε μια σχέση που στην ουσία δε θα έχει σημασία να είσαι συνέχεια με τον άλλον αλλά, να περνάς καλά, να μην καταπιέζεσαι. Δε με τρομάζει η δέσμευση αλλά, βαριέμαι… Το πολύ κοντά στις σχέσεις από κάποια ηλικία και μετά… Δε μου αρέσει να κάνω πράγματα από κεκτημένη ταχύτητα. Όταν είσαι και κάποιο διάστημα μόνος σου, έχεις φτιάξει ένα σύμπαν που είσαι μόνος σου, με τους φίλους σου, το κατοικίδιό σου, τις εκδρομές σου…» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

«Οι γονείς μου πλέον δε με πιέζουν να παντρευτώ. Το έχουν ξεπεράσει πλέον. Είχαν κάποιες ελπίδες στο παρελθόν αλλά πλέον δε νομίζω ότι έχουν καμία. Έχουν την ανιψιά μου, είναι 11,5 χρονών η Βρισηίδα, έχουν καλυφθεί σε αυτό το κομμάτι και τέλος πάντων δε μπορώ να κάνω οικογένεια για να είναι χαρούμενοι οι γονείς μου. Ο πατέρας μου με είχε αποκληρώσει γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός και να δουλέψω σε μπαρ. Είχα πάρει και μηχανάκι εκείνη την εποχή, του ήρθαν πολλά τα χτυπήματα» ανέφερε η Μαρία Κωνσταντάκη και συνέχισε:

«Με τα παιδιά έχω πάρα πολύ καλή σχέση, εξαιρετική. τα 27-28 είχα σκεφτεί ότι θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δε σκεφτόμουν όμως τον σύντροφο. Σκεφτόμουν ότι θα το κάνω μόνη μου. Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και αποφάσισα ότι δε θέλω ούτε παιδί. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ψυχοθεραπεία πριν κάνουν παιδί».