Μαρία Κωνσταντάκη: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά, δεν θέλω να ζήσω όμως τη μητρότητα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την πορεία της, τη σχέση της με τον χρόνο αλλά και την άποψή της γύρω από τη μητρότητα.

Όπως παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός, χρειάστηκε να δουλέψει με τον εαυτό της, έχοντας βάλει όρια στους γονείς της.


«Με τους γονείς μου έχω περάσει στο στάδιο της κατανόησης, αλλά και ως προς τις δικές μου συμπεριφορές και θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Είμαι δηλωμένος μαμάκιας, μεγαλώνοντας αισθάνεσαι τυχερός όταν οι γονείς σου είναι καλά. Είχα να διαχειριστώ τη σχέση μου με το άλλο φύλο, ήμουν πολύ ανταγωνιστική και πολύ ευνουχιστική και έπρεπε να το δουλέψω αυτό το κομμάτι. Γενικά δουλεύω τον εαυτό μου και είμαι σε πολύ καλή φάση», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η Μαρία Κωνσταντάκη είπε στη συνέχεια: «Ειδικά στους γονείς είναι που πρέπει να τους βάλεις όριο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά, δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα όμως. Μπαίνοντας στα 50 μπαίνεις σε ένα άλλο κομμάτι θεώρησης. Είσαι σε πολύ ωραία φάση, να αφήσεις πράγματα που σε πιο μικρή ηλικία είχες ανασφάλεια. Δεν μου άρεσαν τα πόδια μου, το χαμόγελό μου, τα δόντια μου, η μύτη μου που την άλλαξα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός