Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, και παρότι δεν την είχε προγραμματίσει, ομόλογη ό,τι είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» κι έκανε αποκαλύψεις. Από το πως ανακοίνωσε στο σύζυγο και στον γιο της τη δεύτερη εγκυμοσύνη, πως γνώρισε τον άνδρα της μέχρι το σημείο έχει κάνει πλαστική.

«Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη».

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη μου λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις. Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο».

«Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό. Στην πρόταση γάμου έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα νιώσει όταν βγήκα Σταρ Ελλάς», δήλωσε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Τέλος εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει πλαστική κι αποκάλυψε το σημείο! «Έχω κάνει πλαστική στήθους, τα λεφτά της τα έβγαλε, δεν το μετάνιωσα», είπε γελώντας!