Λένα Παπαληγούρα στο «Μαμά-δες»: Τα παιδιά μου είναι πηγή φωτός, δεν αποκλείω να κάνω και ένα τρίτο!

Δημοσιεύθηκε στις

Η Λένα Παπαληγούρα είναι μια μαμά με δύο αγοράκια, τα οποία ήρθαν με μικρή διαφορά. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή  «Μαμά-δες» και στη Ζωή Κρονάκη για τα δύο αγόρια της, 3 και 1,5 ετών, τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο και την αγωνία της να αποκτήσει παιδιά.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη και όρια. Δεν ξαφνιάστηκε η οικογένειά μου από την απόφασή μου να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στο πανεπιστήμιο, στα ΜΜΕ στο Πάντειο αλλά δεν βγήκα! Και το μετάνιωσα. Εκεί προς τον τρίτο χρόνο άρχισα να δουλεύω ως ηθοποιός και το παράτησα, διότι είχε κάποια πρακτικά μαθήματα, που δεν προλάβαινα να πάω. Θα ήθελα να έχω πάρει το χαρτί» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγο της, ο οποίος είναι πολιτικός μηχανικός.

«Ο άντρας μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Μόνο πλάγια, ο αδελφός του είναι σύντροφος της Ιωάννας Παππά . Μάλιστα έτσι προέκυψε η σχέση. Έπαιζα εγώ με την Ιωάννα, ήρθε ο σύντροφος της με τον αδελφό του να δούμε την παράσταση, βγήκαμε όλοι παρέα και γνώρισα τον σύζυγό μου. Και γι’ αυτό μας πάντρεψε η Ιωάννα με τον Κώστα. Τα παιδιά ήρθαν γρήγορα στη ζωή μας. Όταν είναι έτοιμοι οι άνθρωποι συμβαίνει. Επειδή οι γονείς μου με απέκτησαν σε μεγάλη ηλικία και προσπαθούσαν πολλά χρόνια και δεν ήρθα εύκολα στη ζωή τους, είχα μία μεγάλη αγωνία μήπως συμβεί το ίδιο και σε μένα και θεωρούσα ότι δεν μπορώ εύκολα να κάνω παιδιά. Δεν ήρθε αμέσως ο γιος μου ο πρώτος, ίσως λόγω αυτής της αγωνίας. Ήρθε μετά από ένα χρόνο, ενώ ο δεύτερος ήρθε αμέσως.

Όλη μου η ζωή φωτίστηκε αλλιώς. Τα παιδιά μου είναι πηγή φωτός. Δεν αποκλείω ένα τρίτο παιδί. Τα χαίρομαι τα παιδιά μου.

Το σπίτι μας είναι ένας παιδότοπος. Είναι παντού παιχνίδια. Είναι όμορφη η καθημερινότητα. Εγώ δεν έχω αδέλφια και είναι όμορφο να παρατηρώ πώς μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα να με φανταστώ χωρίς παιδιά. Οπότε όταν ήρθαν ήθελα να τους δώσω χώρο. Στο πρώτο όταν ήρθε αποφάσισα να μην δουλέψω έξι μήνες για να είμαι μαζί του».