Κραυγή απόγνωσης από 43χρονο πατέρα που έχει να δει την κόρη του 7 χρόνια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Κραυγή απόγνωσης στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα από  43χρονο πατέρα που έχει να δει το παιδί του 7 χρόνια, καθώς όπως λέει αυτός είναι ο τρόπος της πρώην σύζυγου του για να τον εκδικηθεί.

Σήμερα, παρότι έχει αποκτήσει νέα οικογένεια, ζητάει την επιμέλεια του παιδιού του. Και, όπως λέει, θέλει να πάρει πίσω τα χαμένα χρόνια: «Με την πρώην σύζυγό μου γνωριστήκαμε το 2004, παντρευτήκαμε το 2007 και χωρίσαμε το 2014».


Πατέρας και κόρη ζουν μόλις 5 χιλιόμετρα μακριά, ωστόσο, όπως ισχυρίζεται ο 43χρονος, η μητέρα το στρέφει εναντίον του.

«Έχω να δω το παιδί μου επτά χρόνια. Αυτή τη στιγμή θρηνώ το ζωντανό παιδί μου, που έχουμε απόσταση πέντε χιλιομέτρων…Το παιδί μεγάλωνε στο σπίτι, το είχα εγώ, με τους γονείς μου, μέχρι που ξεκίνησε να το πάει νηπιαγωγείο και το πήρε το παιδί και αποφάσισε να μην το βλέπω συστηματικά. Έχω κάνει τα δικαστήρια, έχει οριστεί διατροφή και επικοινωνία, αλλά δεν έχει δουλέψει ποτέ αυτό. Την τελευταία επταετία δεν βλέπω το παιδί μου καθόλου. Προφανώς είναι ένα μέσο εκδίκησης. Με έχει κατηγορήσει ότι συνέχισα τη ζωή μου μετά το διαζύγιο. Ήθελα να κάνω μια οικογένεια να βλέπω στα παιδιά μου. Το 2017 πήγα στο σχολείο να δω το παιδί μου και η μητέρα μου έκανε μήνυση και πέρασα αυτόφωρο», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έχει αποκτήσει ένα ακόμα κοριτσάκι, τριών ετών, το οποίο δεν γνωρίζει ότι έχει μια μεγαλύτερη αδερφή.

Ο 43χρονος στέλνει μήνυμα στη μεγαλύτερη κόρη του ότι την περιμένει πάντα...