Η Τζένη Μπότση έφτιαξε μελομακάρονα με την κόρη της - Μύρισε το σπίτι Χριστούγεννα

Δημοσιεύθηκε στις

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και όλοι μας έχουμε μπει σε εορταστικό mood. Δέντρα, στολίδια, παιχνίδια, μυρωδιές κι ένα κλίμα ευφορίας αιωρείται στην ατμόσφαιρα.

Η Τζένη Μπότση και η κόρη της Αλίκη στόλισαν το δέντρο τους, έφτιαξαν τα μελομακάρονα και είναι έτοιμες να υποδεχθούν τον Άγιο Βασίλη.


Η ηθοποιός απολαμβάνει τις στιγμές με την μοναχοκόρη της και θέλει να τις δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις από αυτές τις ημέρες.

"Δεν ξέρω τι μνήμες έχουν τελικά τα παιδιά και από ποια ηλικία…. Ξέρω σίγουρα ότι σήμερα έφτιαξε τα πρώτα της μελομακάρονα. Ξέρω ότι το σπίτι γέμισε μυρωδιές και εύχομαι μετά από χρόνια να είναι και δικιά της επιθυμία να γεμίζει το σπίτι της φωτάκια, μυρωδιές και χριστουγεννιάτικα τραγουδια! Υ.Σ. Κοιταξτε προσεκτικά τα αυτοκόλλητα που έχω πάνω μου…😜. Μου τα κόλλησε γιατί ήμουν πολυ καλό παιδί 😂😂😂"

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi)

Μια μέρα πριν, μαμά και κόρη με τη βοήθεια του καλού φίλου της οικογένειας, Παύλου Σταματόπουλου στόλισαν και το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Στολίσαμε και φέτος! Και βγάλαμε και την κλασσικη μας φωτογραφία…. Μόνο που φέτος , και δικαίως κατά τη γνώμη μου , διεκδίκησε και κάποιος άλλος την ίδια φωτογραφία…. @pavlosstamatopoulos μα τι θα κάναμε χωρίς τη βοήθεια σου…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi)