Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για τα παιδιά της, αλλά και τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είστε μαμά-δες, μπαμπάδες μέλλοντες γονείς ή απλά ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά; Τότε τι καλύτερο από Σάββατο το απόγευμα από το να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα εκπομπή «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2!

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.

Όλες τις απορίες σε εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες επιχειρεί να λύσει η έμπειρη δημοσιογράφος. Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για τα παιδιά της, αλλά και τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της στο «Μαμά-δες»

Οι παρουσιαστες της εκπομπής της ΕΡΤ «Συνδέσεις» Χριστίνα Βίδου και Κώστας Παπαχλιμίντζος υποδέχονται το «Μαμά-δες» στο στούντιο της εκπομπής τους. Μιλούν για τα παιδιά τους και την συνεργασία τους, ενώ παίζουν και ένα απολαυστικό challenge.

Η Ηρώ Ιορδανίδου μια ανάδοχη γονέας ενός κοριτσιού από το Αφγανιστάν μιλάει στην εκπομπή για την απόφαση της να δώσει την αγάπη της στη μικρή Nahal, αλλά και για το πως πλέον έχουν φτιάξει μαζί μια νέα, μονογονεϊκή οικογένεια.

Ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου έρχεται στην στήλη «Μαμά μίλα» και μιλάει για τα παιδιά της, την σχέση της με τον πρώην σύζυγο της, αλλά και την απαιτητική δουλειά της.

Το «Μαμά-δες» με τη Ζωή Κρονάκη έρχεται το Σάββατο 22/01/21 στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.