Η Λίλα Μπακλέση απαντά με ειλικρίνεια πως ήταν ο πρώτος καιρός με το μωρό
Δημοσιεύθηκε στις
Πόσο μας αρέσει να βλέπουμε νέες μανούλες να λάμπουν από εκείνη τη μοναδική γλύκα της μητρότητας! Η αγαπημένη ηθοποιός Λίλα Μπακλέση έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της, έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον σύντροφό της και μπαμπά του παιδιού της, Παναγιώτη Μαρκεζίνη.
Το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, η νέα μαμά ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις απαιτήσεις του μωρού και βρέθηκε στα Village Cinemas στο Μαρούσι, για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Η Βαλίτσα», στην οποία και πρωταγωνιστεί.
Μόλις δύο μήνες μετά τον ερχομό του μικρού τους (το ζευγάρι καλωσόρισε το αγοράκι του στις 7 Αυγούστου), η Λίλα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη νέα της καθημερινότητα. Και όπως κάθε γυναίκα που ξέρει τι σημαίνουν τα ξενύχτια και οι αγωνίες των πρώτων μηνών, δεν προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση!
Με το γνώριμο, αγαπημένο της χιούμορ και μια δόση αυτοσαρκασμού, περιέγραψε τις πρώτες εβδομάδες στο σπίτι με το μωρό, κάνοντας κάθε μαμά που την ακούει να ταυτιστεί απόλυτα μαζί της:
«Ο πρώτος καιρός με το μωρό είναι… πολύ εύκολος», είπε αρχικά γελώντας, για να συμπληρώσει αμέσως την απόλυτη αλήθεια που όλες ξέρουμε: «Όχι, είναι όπως θα έπρεπε να είναι, δύσκολος και με άγχος. Και με πολλή αγάπη».
Εμείς να τους ευχηθούμε να τους ζήσει το αγοράκι τους, να είναι γερό, καλότυχο και οι δυσκολίες των πρώτων μηνών να δώσουν γρήγορα τη θέση τους στα πιο γλυκά χαμόγελα!









