Η εξομολόγηση της Ελένης Καρακάση για την προσπάθεια της να γίνει μητέρα

Δημοσιεύθηκε στις

Η Ελένη Καρακάση είναι μια ηθοποιός που σε κερδίζει με τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και με το γάργαρο γέλιο της!

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά της σχετικά με τις προσπάθειές της να γίνει μητέρα, που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Η Ελένη Καρακάση θα συμμετέχει στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» και μίλησε στο «ΜΕGA Καλημέρα» για την παράσταση, αλλά αναφέρθηκε και στις ανεπιτυχείς προσπάθειες να αποκτήσουν με τον σύζυγό της παιδί, αλλά και για ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες, τις αισθητικές επεμβάσεις.

Η Ελένη Καρακάση είναι 48 ετών και δήλωσε πως είναι σοκαριστικό να βλέπεις τις ρυτίδες να μεγαλώνουν, αλλά δεν θέλει να παρέμβει στο πρόσωπό της. «Δεν μου αρέσουν οι παρεμβάσεις στο πρόσωπο, γιατί αλλάζει το βλέμμα. Έχω κάνει Botox και έβλεπα ότι έχω αλλάξει…», δήλωσε.

Ο σύζυγός της είναι τρία χρόνια μικρότερος της. Όπως αποκάλυψε, προσπάθησαν να κάνουν παιδί, αλλά δεν ήρθε στη ζωή τους. «Δεν ήρθε, το προσπαθήσαμε, ήταν πολλοί οι λόγοι» ανέφερε η ίδια, χωρίς να επεκταθεί περισσότερο.

Πάντως συνεχίσει να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της και οι αποτυχημένες προσπάθειες για να γίνουν γονείς δεν επηρέασαν τη σχέση τους.

«Δεν θα κράταγα κανένα γάμο, αν δεν ήταν υγιής, μόνο για τα παιδιά. Είχα πει στη μαμά μου “αν δεν είσαι καλά χώρισε, φύγε”», είπε η ηθοποιός.

Τέλος σημείωσε ότι δεν ήταν από μικρή διακαής της πόθος να γίνει ηθοποιός και εξήγησε πως τελικά μπήκε στο επάγγελμα.

«Δεν είχα σκοπό να γίνω ηθοποιός. Στην τρίτη λυκείου αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι», είπε η ηθοποιός και εξήγησε πως έγινε ηθοποιός επειδή εκπαιδεύτηκε πάνω στο υποκριτικό κομμάτι, κάτι που θα την βοηθούσε στις σπουδές όπερας.

«Όλα τα χρόνια της σχολής δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.