Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την ατυχή κύηση: "Δεν πρόλαβα να πενθήσω"

Δημοσιεύθηκε στις

Η Αλεξάνδρα Παλαιόλογου είναι μια ηθοποιός που την έχουμε απολαύσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Αν και μπαίνει στο σπίτι μας από τους τηλεοπτικούς δέκτες, λίγα πράγματα ξέρουμε για την προσωπική της ζωή.

Σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα αποκαλύπτοντας πως δεν ήθελε ποτέ διακαώς να γίνει μητέρα, ωστόσο έχει χάσει ένα παιδί στο παρελθόν εξαιτίας παλινδρόμησης κύησης.


«Γενικά στη ζωή μου έλεγα πάντα πως δεν ξέρω ένα παιδί αν θα μπορούσα να το κουλαντρίσω εύκολα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που γεννήθηκαν για να γίνουν μάνες. Ούτε βιολογικά ρολόγια μπορώ να πω ότι άκουσα. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για αυτό».

Και συνέχισε: «Εάν ήθελα τόσο πολύ ένα παιδί πιστεύω πως θα το είχα κάνει. Θα το είχαν κάνει σε μικρότερη ηλικία και δεν θα είχα ούτε παλίνδρομη κύηση».

«Στον γάμο μου, ναι, είχα μια παλίνδρομη κύηση αλλά δεν πρόλαβα ούτε να πενθήσω. Ένιωσα πένθος γιατί είναι μια μεγάλη απώλεια και δεν την είχα βιώσει. Δεν ήξερα πώς είναι. Ήταν πολύ μεγάλη απώλεια όσο μικρή κι αν ήταν αυτή η κύηση», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Όταν ανακάλυψα πως υφίσταται παλίνδρομη κύηση και έπρεπε να κάνω μια επέμβαση, επειδή έγινε πολύ γρήγορα όλο αυτό, την ίδια μέρα έπρεπε να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να κάνω πρεμιέρα στο θέατρο. Δηλαδή το πρωί πήγα στο χειρουργείο, μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα και έκανα πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν από τα πιο εύκολα πράγματα που έχω ζήσει στη ζωή μου, παρόλα αυτά μπορεί και να με βοήθησε» πρόσθεσε.