Η Αντζελίνα Βαρθακούρη στο "Μαμά-δες": "Η γέννα της δεύτερης κόρης μου ήταν επεισοδιακή αλλά μου έμαθε πολλά πράγματα"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» η Αντζελίνα Βαρθακούρη παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μιλά για την μητρότητα, την πρόωρη γέννηση της μίας της κόρης και για τον Χάρη Βαρθακούρη, τον σύζυγό της.

από τη Χρυσούλα Σπυράτου 

«Όλες οι μαμάδες όσο διαφορετικές κι αν είμαστε, έχουμε πολλά κοινά» αναφέρει ενώ στη συνέχεια εξηγεί πώς επέλεξαν τα ιδιαίτερα ονόματα που έχουν δώσει στις κόρες τους.

Η μικρότερή της κόρη γεννήθηκε πρόωρα και ζύγιζε περίπου 1 κιλό. «Η γέννα της ήταν επεισοδιακή, δύσκολη αλλά και πολύ γλυκιά γιατί ήταν ένα ταξίδι που μου έμαθε πολλά πράγματα» λέει για την γέννηση της δεύτερής της κόρης.

«Δεν έχεις αυτή την πρώτη αγκαλιά» αναφέρει σε σχέση με το ότι η κόρη της μπήκε σε θερμοκοιτίδα ενώ εξηγεί πως λόγω αυτού έχει μαζί της ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο.

Για τον σύζυγό της λέει πως είναι ο καλύτερος μπαμπάς που θα μπορούσαν να έχουν οι κόρες τους. «Σου χαρίζει ένα στερεό έδαφος κάτω από τα πόδια σου το οποίο δεν θα δεχτεί σεισμό ποτέ ό,τι και να γίνει» αναφέρει σε σχέση με τον ρόλο ενός πατέρα και μιλά και για τη δική της σχέση με τον πατέρα της και για το πώς την «διαμόρφωσε».

Τέλος, μιλά για την εκπομπή “globetrotters” και εκμυστηρεύεται πως σε κάποια φάση από τα πολλά ταξίδια και τις πολλές πτήσεις είχε πάθει κρίση πανικού. «Μπορούμε να ξεχωρίσουμε το κομμάτι σπίτι και δουλειά» εξηγεί σε σχέση με την εκπομπή «Σου Κου family» στην οποία συμμετέχει και η ίδια και ο σύζυγός της.