Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης: Οι αποφάσεις που πήραν φέτος για τα παιδιά και δεν... τήρησαν

Δημοσιεύθηκε στις

Ο ρόλος της μαμάς είναι δύσκολος, ίσως ο πιο απαιτητικός από όσους έχει ερμηνεύσει η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε με την Τζένη Θεωνά για τη σχέση με τον σύζυγό της Χρήστο Λούλη (είναι 20 χρόνια μαζί), αλλά και για την ανατροφή των δύο παιδιών τους: τον Αλέξανδρο μαθητή της έκτης δημοτικού κι την Σμαράγδα που πηγαίνει στη δευτέρα δημοτικού.


«Φέτος πήραμε σημαντικές αποφάσεις,, αυτή η χρονιά δεν θα είναι σαν τις άλλες, θα το πάρουμε ψύχραιμα, δεν θα πιέσουμε τα παιδιά, θα κάνουν ό,τι θέλουν, δεν θα κάνουν τόσες δραστηριότητες... μέχρι τώρα τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει, αλλά οι αποφάσεις έχουν παρθεί, θα το πάρουμε πιο χαλαρά. Θεωρώ ότι δεν διαφέρω σε κάτι από μία μαμά τις εποχής μας που προσπαθεί να συνδυάσει καριέρα, μεγάώλμα παιδιών.σύντροφο, σπίτι. Είναι μία πίστα δύσκολη. Πρέπει να ρίξουμε λίγο τις προσδοκίες μας. Το λέω κάθε χρόνο αυτό, αλλά δεν το πολυκαταφέρνω», ανέφερε η ηθοποιός.

Με τον Χρήστο έχουμε διαφορετικό γονεϊκό στυλ

Μιλώντας για το τι γονείς είναι, ανέφερε: «Εγώ είμαι πιο αγχώδης με τα παιδιά. Λέω, λέω για μετά τίποτα, ξελέω.. Λέω το σχέδιο που έχει οργανωθεί και συμφωνηθεί την προηγούμενη, το αναιρώ την επόμενη λόγω του τρόπου μου, που πρέπει να γίνουν,  όλα την ώρα που θέλω, όπως τα θέλω... Είμαι πολύ συγκεντρωτική, γιατί πιστεύω θα γίνουν καλύτερα... Ο τρόπος του Χρήστου με τα παιδιά είναι πιο ωραίος. Είναι πιο φιλικός, τα αγκαλιάζει ενώ εγώ είμαι προπονητής τα παιδιά προτιμούν αυτό.».