Έλσα Τόλη: «Έπιασα την νταντά του παιδιού μου να το χτυπάει» - Όχι το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο, ή όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος έλεγαν παλαιότερα και ως φαίνεται αρκετοί άνθρωποι από τις παλαιότερες γενιές το πίστευαν! Κάποιοι βέβαια το πιστεύουν ακόμα και το εφαρμόζουν. Δυστυχώς!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε σήμερα η Έλσα Τόλη μέσα από την εκπομπή Love it. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας περιέγραψε μια... εφιαλτική στιγμή, που έζησε ως μαμά. Μια στιγμή που είναι ο φόβος κάθε εργαζόμενης μητέρας, που εμπιστεύεται τα παιδιά της σε νταντάδες για να τα προσέχουν.

Η Έλσα Τόλη μίλησε για ένα περιστατικό κακοποίησης του μικρού της παιδιού από τη γυναίκα που κανονικά θα έπρεπε να το φροντίζει. Το περιστατικό συνέβη πριν αρκετά χρόνια όταν το παιδί της ήταν μικρό. Μια μέρα γυρνώντας νωρίτερα στο σπίτι είδε την νταντά του παιδιού της να το χτυπάει.

«Φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη που το έχει βιώσει αυτό το πράγμα. Όσοι εργαζόμαστε και αναγκαζόμαστε να εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας σε baby sitters έχουμε μόνιμα το άγχος μήπως συμβεί κάτι. Εγώ δεν είχα κάμερες μέσα στο σπίτι, τώρα έχω. Γύρισα μια μέρα νωρίτερα, είχα μια baby sitter που ήταν λίγο σε στιλ γιαγιάς – μιλάμε την εποχή που το παιδί μου ήταν πολύ μικρό, στην ηλικία που τα παιδιά δεν πολυμιλάνε.

Έτυχε μια μέρα να γυρίσω νωρίτερα στο σπίτι και να ακούσω τις φωνές από κάτω. Πάλευε να το βάλει για ύπνο και επειδή δεν την άκουγε νευρίασε και άρχισε να το χτυπάει. Σήκωσε χέρι – όχι με την έννοια να τα μαυρίσει στο ξύλο- με την έννοια ότι μια στον πισινό δεν πειράζει αλλιώς δε θα μάθουν. Ήταν τυχερή γιατί της είπα να φύγει, δε μπορούσα να το διαχειριστώ και ακριβώς γι΄ αυτό την άφησα να φύγει».