Χρήστος Σπανός στο «Μαμά-δες»: Για ποιο λόγο του ασκεί κριτική η 19χρονη κόρη του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός αποκάλυψε πτυχές της ζωής του, ως πατέρας μια 19χρονης, στην Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμά-δες».

Ο ηθοποιός μίλησε  για την κόρη του και στο πώς βιώνει από την πρώτη της ανάσα μέχρι σήμερα την πατρότητα.«Ώρες ώρες δεν το συνειδητοποιώ. Βγαίνουμε βράδυ τα δυο μας είναι υπέροχα, και τη βλέπω δίπλα μου και λέω “αυτή είναι δικιά μου;” Από την άλλη έχει γράψει το κοντέρ...»

Ο ερχομός της Μαρίνας δεν ήρθε τυχαία αλλά ήταν μία βαθιά επιθυμία του ηθοποιού. «Όταν την έκανα ήμουν 28, δεν έτυχε, ήθελα και είπα τώρα πρέπει να κάνουμε παιδί, ήμουν ερωτευμένος και είπα στη Μελίνα ότι εσύ θέλω να είσαι η μάνα του παιδιού μου. Μάλιστα λέγαμε μπορεί του χρόνου να μην είμαστε μαζί. Από τότε αυτό λέμε, αλλά ακόμα είμαστε μαζί» είπε.

Με τη σύζυγό του γνωρίστηκε όταν εκείνος τελείωνε τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου κι εκείνη είχε μόλις έρθει να αντικαταστήσει έναν καθηγητή.

«Την είδα, μου άρεσε πολύ, την ερωτεύτηκα, κι από τότε είμαστε μαζί».

Η στιγμή που γεννήθηκε η κόρη του είναι η πιο ευτυχισμένη όλης του της ζωής. «Την ημέρα που γεννήθηκε η Μαρίνα, η κόρη μου δεν έχω νιώσει πιο ευτυχισμένος. Ήμουν μέσα στον τοκετό και θυμάμαι ότι ήρθα μπροστά στο μεγαλείο της φύσης και γέμισα χαρά, πολλή αγάπη».

Μάλιστα από τότε που γεννήθηκε η κόρη του ήταν ενεργός μπαμπάς στο μεγάλωμά της. «Έκανα τα... γερμανικά βραδινά νούμερα. Το πρώτο διάστημα είχα 5-6 μήνες να κοιμηθώ. Ήμουν σαν ζόμπι».

Πως έβλεπε το επάγγελμά του η κόρη του;

«Περάσαμε διάφορα στάδια. Αρχικά ως μοναχοπαίδι της άρεσε, γιατί έβρισκε παρέες. Έρχονταν μου μιλούσαν εμένα οικογένειες οπότε έβλεπα τα ποια για για παρέα. Μετά δυσανασχετούσε, έλεγε δεν θέλω, είσαι δικός μου. Αυτά σε παιδική ηλικία. Μεγαλώνοντας τα έχει απομυθοποιήσει. Συνεχίζιε να θαυμάζει το χώρο, αλλά έχει δει και τις δυσκολίες. Είναι πολύ κουλ».

Η 19χρονη Μαρίνα κάνει παρατηρήσεις στον μπαμπά της, για τα social media. «Μου έκανε κριτική για τις φωτογραφίες στο Instagram. Ότι ήταν πολύ στημένες. Πρέπει να δείχνεις αυτό που είσαι...».

«Αρκεί να κοιτάξω την κόρη μου στα μάτια, για να καταλάβω τις της συμβαίνει».

«Στο δημοτικό μου ήλθε και μου ζήτησε αδελφάκι. Οπότε της είπα ωραία αλλά θα μοιραστείς το δωμάτιο σου, το καλοκαίρι δεν θα πάμε διακοπές... Οπότε το ξανασκέφτηκε και σε δύο μέρες ήρθε και μου είπε  μπαμπά δεν θέλω αδελφάκι ».